3.7.13

Παραιτήθηκε από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ η Ζωή Καρκούλια

Την παραίτησή της από τη θέση του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε, με επιστολή της, η Ζωή Καρκούλια, καθώς, όπως εξηγεί, «αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία ιστορική συνέχεια με το ΠΑΣΟΚ των αρχών της 3ης του Σεπτέμβρη».
Απαριθμώντας τους λόγους που επικαλείται για την παραίτησή της, η κ. Καρκούλια αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι χρωστά στον εαυτό της «να σταθεί απέναντι στη μετατροπή του ΠΑΣΟΚ σε ένα κεντροδεξιό κόμμα που υπηρετεί 'μοναδικά' προσωπικές επιδιώξεις, χωρίς ίχνος πολιτικής συνέπειας».
Επιπλέον, σημειώνει ότι αρνείται να συμπορεύεται «με τους 'Βορίδιδες' και να συμπράττω μαζί τους και με ότι αμαυρώνει και καταργεί τις μεταρρυθμίσεις που έκανε το ΠΑΣΟΚ και εγγυήθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου».
Προσθέτει, δε, ότι αρνείται να υποτάσσεται «σε δεξιές πολιτικές με δικαιολογία τη σωτηρία της χώρας» και να συμβιβαστεί με τη θέση ότι «για να σωθεί η χώρα θα πρέπει να κλείσουν τα δημόσια νοσοκομεία», να «καταλυθεί το κοινωνικό κράτος» και να καταργηθούν «όλα τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων». Τέλος, η κ. Καρκούλια αναφέρει ότι θα είναι παρούσα «σε κάθε προσπάθεια ανασύστασης της δημοκρατικής παράταξης και του σοσιαλιστικού χώρου».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/7/13 21:48

    ...και έτσι την έμαθε και η μάνα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.