3.7.13

Προληπτικά μέτρα για το πέταμα αυγών και λοιπών οπωρολαχανικών


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/7/13 08:38

    Εντάξει. Μετά από 10 λεπτά αναγούλας κατάφερα να δω ολόκληρο το video

    http://www.youtube.com/watch?v=V_mVQy8BXYo

    Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι η Βραζιλία βρήκε μια «συντεταγμένη κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση με αναδιανομή του πλούτου...»
    Και στην επόμενη πρόταση «Οι Βραζιλιάνοι που κατά εκατομμύρια βγαίνουν στους δρόμους τις τελευταίες μέρες [8 μήνες μετά την επίσκεψη Τσίπρα στην Βραζιλία] που διαδηλώνουν ενάντια στην ΔΕΚΑΕΤΗ κεντροαριστερή διαχείριση του καπιταλισμού και διαδηλώνουν επειδή προφανώς ούτε κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση βλέπουν ούτε αναδιανομή του πλούτου βλέπουν....»

    Αντίφαση; Απλά αντίφαση;;;; Σαλεμένος. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!! Και πού να του έτριζε παραπάνω τα δόντια ο ... ΓΛΕΖΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/13 08:57

    Πάντως έχουν επιχειρήματα οι κομμουνιστές (μόνο στην Ελλάδα θα τους βρείτε, έχουν εξαφανιστεί)

    -Ο Κομμονισμός απέτυχε!

    - Τον εφάρμοσαν λάθος

    - Μα απέτυχε παντού

    - Τον εφάρμοσαν λάθος παντού

    Εκεί καταλαβαίνεις ότι κομμουνιστής + λογική δεν πάνε μάζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/13 00:46

      Ευτυχως που ο νεοφιλελευθερισμος εφαρμοζεται παντου σωστα και χωρις παρενεργειες...

      ΥΓ. 'νταξει μωρε, μπορει το 1% του πληθυσμου να να κατεχει το 50% του πλουτου αλλα εμεις ειμαστε μεσα σ' αυτο το 1%, ετσι δεν ειναι; ποιος το χεζει το υπολοιπο 99%...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/13 09:04

      Αυτό που δεν καταλαβαίνεις εσύ 00:46 είναι ότι όποιος είναι φανατικός αντικομμουνιστής δε σημαίνει ταυτόχρονα ότι είναι νεοφιλελεύθερος. Η μαγεία του δημοκρατικού αστικού καθεστώτος είναι ότι αν εντοπίσεις τα άσχημα του νεοφιλελευθερισμού (ή του ισλαμισμού π.χ.), τον τροποποιείς δημιουργικά και βιώσιμα. Και είσαι έτοιμος να κάνεις κάτι καλύτερο.

      Η καλύτερη απάντηση στο επιχείρημα - απολίθωμά σου, είναι ότι στον κομμουνισμό ΔΕΝ υπάρχει ΠΛΟΥΤΟΣ. Στο νεοφιλελευθερισμό ΥΠΑΡΧΕΙ. Και απλά είναι ζητούμενη η διανομή του με τον καλύτερο τρόπο.

      Το πρόβλημα του κομμουνισμού είναι η ΦΤΩΧΕΙΑ για όλους.
      Του αστικού καθεστώτος η ανισότητα.
      Του νεοφιλελευθερισμού η ΜΕΓΑΛΗ ανισότητα.

      Καθαρή νεοφιελελέυθερη κοινωνία που να μη δίνει ευκαιρίες ΣΕ ΟΛΟΥΣ δεν υπάρχει. ΚΑθαρές κομμουνιστικές κοινωνίες υπάρχουν και υπήρξαν. Ως παράδειγμα ΑΠΟΛΥΤΗΣ αποφυγής!!!

      ΆΣτε λοιπόν οι σαλεμένοι του ΣΥΡΙΖΑ τα σάπια με τις ταμπελίτσες που κολλάτε στους άλλους και βρείτε μια πρόταση για τον τόπο για να μπορεί κάποιος χριστιανός να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει μαζί της.

      ΥΓ: Στην Ελλάδα πάντως νεοφιλελευθερισμό δεν είχαμε ποτέ. Κεκαλυμμένο κομμουνισμό που ζούσε και ζει καπιταλιστικά έχουμε. Με λεφτά άλλων. Ακόμα κι αν μας τα χρωστάνε από ... πολεμικές αποζημιώσεις 75 ετών!!! Ακόμα κι έτσι, άλλων είναι τα λεφτά. Εννοώ ΔΕΝ τα βγάζουμε εμείς. Ακόμα κι αν μας τα κλέψανε, είναι άλλο πρόβλημα να έχει περιουσία ο άχρηστος και να του την κλέβεις (πάλι πρόβλημα έχει αφού είναι άχρηστος) και άλλο να είναι μάγκας κι ας του την κλέψεις. Ίσως τα πάρει πίσω αλλά δεν έχει και κανένα καϊλέ. Ο καλός και χρήσιμος άνθρωπος / λαός, και σαν θύμα κλοπής καλά ξελασπώνει.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/13 08:59

    Είναι εμφανές ότι η χώρα είναι όμηρος των σοβιέτ, η κυβερνήση είναι ανίκανη να κάνει οτιδήποτε και κοροϊδεύει τους πάντες και η αντιπολίτευση γελοία και επικίνδυνη υπόσχεται ότι δεν θα κάνει τίποτα ούτως η άλλως.

    Ξένοι μην μας αφήνετε μόνους με τους "Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.