3.7.13

Στο στούντιο του Ράδιο Παρατηρητής με τον Μιχάλη Ραγκούση για το Riverwalk 2013

Στο στούντιο του Ραδιοφώνου του Παρατηρητή, βρέθηκε καλεσμένος ο πρόεδρος του Σωματείου «Ηρόδικος» και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων «Περπατώ» Μιχάλης Ραγκούσης.
Ο κ. Ραγκούσης συζήτησε μαζί με τους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου για την πρωτοβουλία του συλλόγου Riverwalk 2013, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Άτομα με Αναπηρία, θα κατέβουν την Παρασκευή 5 Ιουλίου τον ποταμό Νέστο με κανό. Ακούστε την συνέντευξη

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/7/13 21:31

    Κε Ραγκούση, αν εγώ ήμουν στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου "Περπατω" θα υπέβαλα την παραίτηση μου αμέσως, γιατί.
    1. Στο Parking στην Νομαρχία υπάρχει θέση ατόμων με ειδικές ανάγκες. Μονίμως κατειλημμένη απο άτομα χωρίς ειδικές ανάγκες.
    2.Διαβάσεις στην Κομοτηνή. Μονίμως κατειλημμένες.
    3.Τα άτομα με ειδικές ανάγκες κυκλοφορούν στο μέσον των δρόμων. Τα πεζοδρόμια κατειλημένα απο μηχανάκια ή αυτοκίνητα.
    4. Οι θέσεις Parking ατόμων με ειδικές ανάγκες στην πλατεία. Τα βράδυα καταλαμβάνονται απο αυτοκίνητα με σήμα ειδικών αναγκών, που το οδηγούν οι συγγενείς χωρίς κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.