12.4.13

Ο ογκόλιθος της «Προστασίας» του Πολίτη, ακροδεξιός Νίκος Δένδιας στον βόρειο Έβρο

Τον βόρειο Έβρο επισκέπτεται σε λίγο η τεράστια πολιτική προσωπικότητα, δημοκράτης Νίκος Δένδιας! Βουλευτές, μέλη και στελέχη της ΝΔ, έχουν ετοιμάσει τις γλώσσες τους για γλείψιμο. Το πρόγραμμα του έχει ως εξής:

12:00 Επίσκεψη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Ορεστιάδας
13:30 Επίσκεψη στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/13 19:43

    Δεν χρειαζόμαστε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη , δεν χρειαζόμαστε την Ελληνική Αστυνομία ,δεν χρειαζόμαστε τις ειδικές αστυνομικές δυνάμες [ΜΑΤ] ,δεν χρειαζόμαστε τους ειδικους αστυνομικούς φρουρούς , ΓΙΑΤΙ Ε Χ Ο Υ Μ Ε τις ειδικές Απελευθερωτικές Μονάδες του Τσίπρα , τις λεγόμενες ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ πλαισιωμένες δημοκρατικά με λαϊκά κριτήρια τους λεγόμενους Σ Υ Ρ Ι Ζ Ο Τ Α Λ Ι Μ Π Α Ν !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/13 21:17

      Η μιση αστυνομια - αποδεδειγμενα πλεον - ψηφισε Χρυση Αυγη. Το οτι υποστηριζεις ανεπιφυλακτα αυτο το σκυλολόι του Δενδια, δειχνει τί εισαι.

      ΥΓ. αληθεια, πού ακριβως χρησιμευουν οι "ειδικοι" και πού οι φραπεδάδες του Δια; για να βολευει ο καθε βουλευτης τους αγραμματους και ανεπροκοπους κοπρίτες του που ουτε για γκαρσονια δεν τους παιρνουν;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/13 09:54

      Look who's talking!!!

      ΆΣε ρε 21:17 που σε πείραξαν οι παρατρεχάμενοι του Δένδια. Εδώ στην Κομοτηνή να δεις παρατρεχάμενους που έχουν βολέψει όλο το σόι τους. Τους λυπάμαι και δεν μιλάω γιατί θα μαζευτούν και θα τους λιντσάρουν οι άνεργοι της Κομοτηνής που δεν είναι δα και άγριοι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/4/13 17:25

      Εδώ και στο εξής σήμφωνα με τους Συριζοταλιμπάν , ένα είναι το κόμμα και ο αρχηγός αυτού ο Τσίπρας . Λοιπόν όλοι οι άλλοι βγάλτε το σκασμό , σκύψτε το κεφάλι , γιατί αλλιώς θα κατηγορηθήτε για Ναζιστές , Φασίστες και Χρυσαυγίτες . Κατά τα άλλα ζήτω η Δημοκρατία .

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.