2.12.12

Ζεϊμπέκικο χόρεψε η Διαμαντοπούλου στο πάρτι του εκπροσώπου τύπου της ΔΗΜΑΡ! Παρόντες και στελέχη της ΝΔ…

Πάρτι έδωσε το Σάββατο το βράδυ με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, επί της οδού Μασσαλίας. Μάλιστα υπήρχε και ζωντανή ρεμπέτικη μουσική από δύο νεαρούς μέλη της ΔΗΜΑΡ. Ο ένας έπαιζε μπουζούκι και ο άλλος ακορντεόν.
Το πιο εντυπωσιακό που συνέβη στο πάρτυ ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άννα  Διαμαντοπούλου υπό τους ήχους του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας: «Είναι ένας ελληνικός χορός, το ζεϊμπέκικο είναι άλλωστε χορός της χαρμολύπης», έλεγε αργότερα η κ. Διαμαντοπούλου.
Την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούσε να χορεύει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ο οποίος στη συνέχεια έριξε και αυτός μια στροφή υπό τους ήχους του «Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας» στο πάρτι του πιστού συνεργάτη του.
Ήταν παρόντες σχεδόν το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ και τα στελέχη της, ανάμεσα στους οποίους οι Τσούκαλης, Ψαριανός, Λικούδης, Μπίστης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Οικονόμου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας ενώ γύρω στα μεσάνυχτα έκανε την εμφάνισή του και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον κ. Κουβέλη λέγοντας ότι θα πρέπει να βρίσκεται την Κυριακή το πρωί στο γραφείο του για το θέμα της επαναγοράς των ομολόγων.
Επίσης, παρόντες ήταν η Αλεξία Μπακογιάννη, ο αδελφός της δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι κυρίως τηλεοπτικοί. Το πάρτι τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/12/12 08:37

    Αυτοί καλοπερνάνε και εμάς το Μνημόνιο μας έχει καταστρέψει. Μωρέ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή για να σωθούμε.

    Μόλις έρθουν στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ (με τσόντα Καμμένο) και η Χρυσή ΑΥγή (θα επηρεάζει, δεν μπορεί, τόσο ποσοστό έχει) θα κάνουμε εμείς πάρτι.

    Ε ρε σώσιμο που μας περιμένει.

    Αλλά ουστ σε αυτούς που τολμούν να κάνουν πάρτι γιορτής ενώ τα παιδάκια πεινάνε, ο κόσμος αυτοκτονεί και ο Γλέζος έχει ψυχολογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/12 13:51

      εχεις την εντυπωση πως κανεις χιουμορ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/12/12 17:04

      πιο καθυστερημένος κνιτης ή ναριτης πεθαίνεις!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/12 03:53

    Δεν καταλαβαίνω 13:51, χιούμορ ή είδηση είναι αυτό το περίεργο πάρτι με το λεβεντόπαιδο Νίκο να τρώει καρπούζι;
    Εάν είναι αλήθεια, θα μας πάρουν σε λίγο όλους όσους ασχολούμαστε με την πολιτική -και κυρίως εμάς της ΔΗΜΑΡ- με τα καρπούζια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.