7.8.12

Κανένα αποτέλεσμα από την συνάντηση Δένδια με τους φορείς της Θράκης! Κλείνουν οι Σχολές σε Ξάνθη και Διδυμότειχο, παραμένει ανοιχτή της Κομοτηνής


Με «άδεια χέρια» επιστρέφει στη Θράκη η αντιπροσωπεία τοπικών αρχών και φορέων από τη συνάντηση, που είχε το μεσημέρι της Τρίτης 7 Αυγούστου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Νίκο Δένδια.

Ουδεμία δέσμευση από τον Υπουργό, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα παραμονής των μεταναστών στις σχολές αστυφυλακών της περιοχής, και επιπλέον, η αποκάλυψη, με τη νέα χρονιά θα λειτουργήσει, αν λειτουργήσει μόνο μια Σχολή από τις 3 που υπάρχουν στην Θράκη.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχει η Piazza del Popolo από κυβερνητικές πηγές, η μοναδική Σχολή Αστυφυλάκων που θα λειτουργήσει θα είναι αυτή της Κομοτηνής, ενώ της Ξάνθης και του Διδυμοτείχου θα λειτουργήσουν ως τμήματα των Συνοριοφυλάκων! Οι μετανάστες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα μεταφερθούν σε άδεια στρατόπεδα, καθώς υπάρχει η σχετική άδεια από το Υπουργείο Αμύνης.
Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Τετάρτης 8 Αυγούστου, θα διεξαχθεί νέα σύσκεψη φορέων, για να προσδιοριστούν οι επόμενες κινήσεις.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/8/12 21:19

    αλητεία, όχι αλλος εμπαιγμός,όχι άλλο λόμπυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/8/12 21:23

    Ο Στυλιανίδης κι ο Πετρίδης χτες γιατι λέγανε άλλα?Τόση απάτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/12 04:01

      Ο Πετρίδης γιατί δεν βγήκε να διαψεύσει τις ανοησίες του Στυλιανίδη ότι συφώνησε με τον Δένδια να δηλώσει ότι θα λειτουργήσουν οι σχολές. Πήγε ταξιδάκι με τον Στυλιανίδη, το απόγευμα κοκορευόταν στην πλατεία και σήμερα αποδείχθηκε ότι όλα του Στυλιανίδη ήταν ψέματα. Θα μιλήσει ποτέ ή περιμένει παραδάκι για τον δήμο,

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/8/12 21:50

    Γιώργο Πεταλωτή επαληθεύεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/8/12 22:06

    Γιωργο Πεταλωτη επαληθευεσαι, ειδικα οταν εστελνες 4000 δικους να ψηφισουν τον Στυλιανιδη :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/12 03:47

      οι ροδοπίτες δεν είμαστε πρόβατα σαν εσένα να μας στέλνει ο καθένας όπου θέλει. Αντιθέτως ο Πετρίδης έλεγε στους συμβούλους του ψήφο κατά συνείδηση.Κι αυτό χωρίς αμφιβολία γιατί ήταν πολλοί εκεί.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/8/12 12:05

      ψηλε, να σε πω κατι?
      1. κι εγω ροδοπιτης ειμαι και
      2. πού ξερεις τί ψηφισα και που ανηκω? προφητης εισαι?

      και τα αποτελεσματα τα ειδαμε και μαθηματικα ξερουμε, εξυπνακια

      "ψηφο κατα συνειδηση, να βγαλουμε ελληνα βουλευτη κτλ κτλ" κατσε τωρα να βλεπεις τα ΔΑΠιτακια να διοριζονται κι εσυ να βαράς ταμπουρά

      ΥΓ. "δεν ειμαστε προβατα" - καλά, δωσε χαιρετισματα στο κότσι και στο σκυλο

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/8/12 23:02

    Πολλή υποκρισία πέφτει. Αυτό που έγινε τώρα, είναι σχέδιο που αποφασίστηκε εδώ και ένα χρόνο. Ζαμπουνίδης και Ντόλιος γνώριζαν καλά όπως και ο Λαμπάκης, γι αυτό είχε αρχίσει από τότε να φωνάζει, όπως και ο Άνθιμος.

    Τώρα όλοι κάνουν τις πάπιες, κανένας δεν τολμάει να πει στο λαό την αλήθεια και μερικοί αφού επέτρεψαν να γίνει το έγκλημα τετελεσμένο, τώρα θα σηκώσουν την σημαία της αντίστασης μόνο και μόνο για προσωπικά οφέλη.

    Δυστυχώς η Θράκη έχει αποφασισθεί να γίνει η ευρωπαϊκή αποθήκη της λαθρομετανάστευσης και αυτό δεν ανατρέπεται, γι αυτό και ο Άνθιμος μίλησε αμέσως για "εγκληματική ενέργεια" και "Κυβέρνηση-Μήδεια"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/8/12 10:13

    Αυτό έχει συμφωνηθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση τον Δεκέμβριο του 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/12 13:01

      Σώπα εσένα ποιός σου του είπε η ίδια ? Αντε βρε στυλιανιδάκια

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/8/12 11:01

    Βάλανε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.Ποιά η σχέση Συρίγου με την εκκλησία ? καμία.Ποιά η σχέση Συρίγου με τους μουσουλμάνους και την Ρεπούση? Ας ρωτήστει κάποιος την Εκκλησία και το Αρχιεπίσκοπο και θα πάρει την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/8/12 13:23

    "...και επιπλέον, η αποκάλυψη, με τη νέα χρονιά θα λειτουργήσει, αν λειτουργήσει μόνο μια Σχολή από τις 3 που υπάρχουν στην Θράκη.
    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχει η Piazza del Popolo από κυβερνητικές πηγές, η μοναδική Σχολή Αστυφυλάκων που θα λειτουργήσει θα είναι αυτή της Κομοτηνής,...".
    Εσύ Ανώνυμε 21:23 και 4:01 κατάλαβες από το άρθρο ότι Στυλιανίδης και Πετρίδης δεν προστάτευσαν την Κομοτηνή, αυτό κατάλαβες;;; Ή απλώς τους είδες στον ύπνο σου στις 4 τα χαράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/12 22:39

      Εσυ ανωνυμε πετριδοστυλιανιδη 13.23 όταν μαζι παν στον Δενδια και βγαινει ο στυλιανιδης και λεει αυτες τις βλακειες και την αλλη μερα στην συναντηση ολων των φορεων που ηταν πολλοι ο Δενδιας λεει σχολες γιοκ, σου φαινεται για προστασια της Κομοτηνης? Νταβατζιλικι πηγαν να πουλησουν .Βαλτε τωρα την μια πολη κατα της αλλης και λυθηκε το θυεμα δηλαδη? Και τι ζητουσε ο Πετριδης με τον Στυλιανιδη και δεν πηγε απευθειας την Τριτη με ολους τους αλλους?Οι γνωστες κουτοπονηριες του νομιζοντας πως θα τον σωσει ο Στυλιανιδης.Την δουλεια του Στυλιανιδη εκανε.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.