2.12.12

Στο 90’ έχασε την ευκαιρία ο Πανθρακικός να φύγει νικητής από την Κρήτη

Ο Πανθρακικός ήταν μια ανάσα από το να φύγει με το «διπλό» από το Γεντί Κουλέ, όμως ο ΟΦΗ του χάλασε τα σχέδια, καθώς ισοφάρισε στο 90’ και «τσίμπησε» στο ... παρά ένα το βαθμό.
Με 4-2-3-1 επέλεξαν να παρατάξουν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δυο προπονητές. Ο ΟΦΗ, στην αρχή του αγώνα, είχε την υπεροχή και το πρώτο σουτ στο 1' με τον Σίσιτς, το οποίο πέρασε άουτ, όμως την καλύτερη ευκαιρία είχε ο Πανθρακικός στο 10'. Ο Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παπάζογλου θέλησε να απειλήσει, όμως η κεφαλιά του δε βρήκε δίχτυα, όπως και αυτή στο 14'. Ακολούθησαν κάποιες αψιμαχίες, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και δυνατές φάσεις, σε μια από τις οποίες προήλθε ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου, που αντικαταστάθηκε με την έναρξη της επανάληψης.
Ο φορ των ακριτών έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτο 45λέπτου και δοκίμασε το πόδι του στο 37' από μακριά, με την μπάλα να περνάει άουτ.
Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος και στο δεύτερο ο Πανθρακικός κέρδισε πέναλτι στο 52'. Σόουζα και Μπαϊκαρά είχαν μια επαφή μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν υπάρχει παράβαση.
Έτσι, η συνέχεια βρήκε τον ΟΦΗ να παίρνει τα ηνία και να πιέζει για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 90'. Ο Παπάζογλου δεν μπόρεσε να σκοράρει με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 64', όπως και ο Ζορμπάς στο 87'.
Τελικά, η λύση ήρθε από τον πάγκο. Ο Περογαμβράκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 81' και στο 90' ισοφάρισε με κεφαλιά-ψαράκι, έπειτα από τη σέντρα του Ζορμπά.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Ζαχαράκης, Ιωαννίδης (55' Βιτώρος), Βερόν, Λαμπρόπουλος (80' Περογαμβράκης), Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης (55' Ζορμπάς), Σίσιτς.
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Καστσελάν, Λαδάκης, Λουσέρο, Μπαϊκαρά (69' Μίνγκα), Βαϊρουά (62' Μουναφό), Παπαδόπουλος (46' Κυβελίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.