26.9.12

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας για την συνεχή υποβάθμιση του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών

Μαζική ήταν η πρώτη κινητοποίηση της δημοτικής αρχής Μαρώνειας – Σαπών την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις Σάπες, με επικεφαλής τον δήμαρχο, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και πλήθους εκπροσώπων φορέων και κατοίκους του δήμου οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο διαμαρτυρήθηκαν για την συνεχή υποβάθμιση της περιοχής, με νωπή την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για την κατάργηση της ΔΟΥ Σαπών.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε από το δημαρχείο στη 1.30 το μεσημέρι όπου ο δήμαρχος διάβασε και κάλεσε τους κατοίκους να υπογράψουν επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία θα απευθύνουν σε κάθε πολιτικό και διοικητικό παράγοντα τοπικό και κεντρικό για να ανατραπούν οι αποφάσεις που στερούν την έδρα του δήμου, τις Σάπες, από κρίσιμες διοικητικές υπηρεσίες.
Κατόπιν όλοι μαζί προχώρησαν στο κλείσιμο της εθνικής οδού στο ύψος του δημοτικού σταδίου Σαπών για ένα δίωρο.
Στις κινητοποιήσεις το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου του, ως συμπαραστάτες στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων και εκπρόσωπος του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.
Η πράξη αυτή είναι η απαρχή μιας σειράς ενεργειών της δημοτικής αρχής, φορέων και κατοίκων του δήμου, ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω υποβάθμισή του τόπου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δ.Ο.Υ. Σαπών στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο του δημοσίου και τα αποτελέσματά της είναι υπερπολλαπλάσια από τα λειτουργικά της έξοδα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/9/12 22:39

    Ηταν ολοι οι μελλοντες υποψηφιοι Δημαρχοι,τα τεκνα αυτων και οι ερωτες αυτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/12 04:54

    Περιφερειάρχης βουλευτές άλλοι δήμαρχοι απόντες. Σα δε ντρέπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/9/12 01:08

    Όταν οι πράσινοι "συνεργάτες" των υπουργών Παπακωνσταντίνοθ και Μπένι εισηγούνταν το κλείσιμο των ΔΟΥ ειδικά σε Έβρο και Ροδόπη τα τοπικά ΠΑΣΟΚΟΕΙΔΗ που ήταν..΅Ενημέρωσε κανείς τους ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ώστε να ενεργ'ησουν από κοινού και να αποτρέψουν τα σχέδια του Υπουργείου Οικονομικών για το κλείσιμο των ΔΟΥ?Η θράκη αντιμετωπίστηκε όπως η Ηλεία και η Αρκαδία που τα κάθε χωριό (Ζαχάρω, Λεχαινά, Κρέσταινα, Ολυμπία, Αμαλιάδα κ.λ.π.)είχε το Ειρηνοδικείο και τη ΔΟΥ της.Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι από τους τότε εισηγητές-συνδικαλιστές(σκειώδεις ή μη) έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και έκανα αντιπολίτευση στην "Κοινωνική Συμμαχία".Τώρα κοι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ-ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ κλάψτε σαν τις μωρές παρθένες στα αποκαϊδια.Το πουλάκι πέταξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.