26.9.12

Μαζικές οι απεργιακές συγκεντρώσεις στην Καβάλα

Με δύο μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι της Καβάλας εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για τα μέτρα που λαμβάνονται, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Μαζική ήταν η συμμετοχή των απεργών στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Καπνεργάτη, αλλά και σε αυτή του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της Καβάλας. Την απόγνωση των εργαζομένων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα και την αποφασιστικότητά τους για αντίδραση επεσήμαναν στις ομιλίες τους, τόσο ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Τάσος Ιωαννίδης, όσο και η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Αγαθή Μπαξεβάνη.
Την «αγωνία» των εμπόρων μετέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Χρήστος Ηλιάδης. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των γιατρών και των νοσηλευτών του Νοσοκομείου, του ΕΚΑΒ, εργαζόμενοι στα πετρέλαια και τα λιπάσματα, καθώς και εκπρόσωποι των κομμάτων. Ακολούθησαν πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.
Νωρίτερα, εργαζόμενοι, νοσηλευτές και γιατροί του Νοσοκομείου, πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου που οδηγεί στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.