27.11.11

Το νέο νόημα του σοσιαλισμού … στην Ελλάδα!!!

Βγήκαν οι «σοσιαλιστές» σωτήρες της Ελλάδας (ναι αυτοί που θέλουν να σώσουν την χώρα από την χρεωκοπία) και τα έβαλαν με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ. Αυτούς τους συνδικαλιστές που ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης επί Καραμανλή!

Έβρισαν οι σωτήρες λοιπόν, το Νίκο Φωτόπουλο και τους υπόλοιπους 14 συνδικαλιστές που συνέλαβαν οι μονάδες καταστολής της αστυνομίας. Τους χλεύασαν… 
Που ήταν άραγε οι συγκεκριμένοι «σοσιαλιστές» σωτήρες της νέας τάξης πραγμάτων μέσα στο ΠΑΣΟΚ, πριν 2 εβδομάδες, όταν ο Παπανδρέου συνομιλούσε με το Δίκτυο 21 και έβαζε στην κυβέρνηση σωτηρίας τους χουντονοσταλγούς της ΕΠΕΝ, της Χρυσής Αυγής, της 4ης Αυγούστου και λοιπών συνονθυλευμάτων της ακροδεξιάς;;; 
Άντε γαμηθείτε ρε «σοσιαλιστές» του γλυκού νερού! Άντε να σώσετε την Ελλάδα!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/11/11 13:39

    PES TA RE PIAZZA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικος Φωτοπουλος27/11/11 14:08

    Σας ευχαριστω γιατο δημοσιευμα.Ηταν κατι το οποιο δεν ειχα σκεφτει σαν "απολογια" στα κομματικα οργανα.

    Με εκτιμηση
    Νικος Φωτοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωπα βρε παιδιά. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ σε έναν άνθρωπο το ΔΙΚΑΙΩΜΑ αναγνώρισης του ΛΑΘΟΥΣ; Οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις του στο θέμα των χαρατσίων απηχούν το κοινό αίσθημα και την απόδειξη έμπρακτης αναγνώρισής του πως όσα πίστευε περί σοσιαλιστικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ ήταν .. πράσινα λόγια του αέρος. Σχολιάζεται με δυσμένεια το γεγονός της τρικομματικής προσωρινής κυβέρνησης. Όμως κατ επανάληψη ΟΛΟΙ μιλάμε και ΖΗΤΑΜΕ κατάργηση του υφιστάμενου καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου και την αντικατάστασή του απο την ΑΠΛΗ και ΑΔΟΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. Σε ενδεχόμενες εκλογές με νόμο που ΕΜΕΙΣ ζητάμε λοιπόν ΤΙ θάχουμε; Αυτοδυναμία; Το ξεχνάμε! ΑΡΑ;; Πολυκομματικές Κυβερνήσεις, ή... ΤΙΠΟΤΑ !! Τότε θα λέμε οχι σ`αυτόν , όχι στον άλλον , οχι σε κανέναν;
    Ας λογικευτούμε λίγο ή ας μείνουμε στην θεωρία του Δικομματισμού, όπως κάνουμε 50 χρόνια και σήμερα είμαστε ΕΔΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/11/11 10:53

    Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ ας περιοριστούν στην προάσπιση των "κεκτημενων" τους.Μισθάρες, εκδρομάρες, σύνταξη στα 50, αποχή από την εργασία τους όσο είναι συνδικαλιστές.Κι ας αφήσουν την "υπεράσπιση του σοσιαλισμού" στον Τσίπρα, του οποίου πλέον είναι κολλητοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/11/11 17:03

    Το σοσιαλισμό του Φωτόπουλου, σοσιαλισμό της αντιπαροχής τον ξέρουμε. Αυτοί με τις υπερβολές τους και το λαϊκισμό τους μας έφθασαν εδώ κάνοντας διαγωνισμό με τον Καραμανλή και τους δεξιούς ποιος θα υποσχεθεί τα περισσότερα στο λαουτζίκο και ποιος θα δανειστεί εις βάρος μας για να εκπληρώσει τις υποσχέσεις άνευ αντικρίσματος.

    Το Νόμος είναι το δίκιο (του εργάτη, του λαού, αδιάφορο, κάποιο δίκιο τέλος πάντων) το λέει καλύτερα και πιο φωναχτά το ΚΚΕ. Όχι ο Φωτόπουλος. Και ποιο είναι το δίκιο είναι επίσης ένα ερώτημα. Το βόλεμα ας πούμε που κατοχύρωσαν για όλους οι συνδικαλιστές και η νομιμοποιημένη διαχροική ληστεία του εθνικού πλούτου είτε με πράξεις είτε με τεμπελιά είτε με παραλείψεις είναι ... το δίκιο στο οποίο αναφέρονται; Σιγά ρε Ρομπέν του ρεύματος. Δεν ψαρώνουμε μαγκάκια του αναχρονιστικού απολιθωμένου ΠΑΣΟΚ του 70 που θυμάστε και χαίρεστε γιατί φανταστήκατε ότι είστε κάτι που δεν είστε. Πάτε αναχρονιστές με το Μανώλη, τον Κρανιδιώτη, τον Τσίπρα και το ΠΑΜΕ να κάνετε αντιμνημονιακό μέτωπο υπέρ του λαού και παίξτε το ρόλο του δήθεν αγριωπού και ασυμβίβαστου επαναστάτη. Όσκαρ δεν θα πάρετε. Η ηθοποιία σας δεν πείθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/11/11 19:45

    Ανώνυμε 28/11/11 17:03
    αυτά τα θεωρήματα τα γεννούν τα μυαλά των ανεπαρκών πολιτικών και κατ' επάγγελμα τιμητών των πάντων. Με τις μεθοδεύσεις τους επιδιώκουν τώρα και τη διάλυση της δημοκρατικής παράταξης, λοιδορώντας τόσο το λαό όσο και κάθε πολιτική έκφραση που δεν συμφωνεί μαζί τους.
    Φυσικά θέλετε το λαό ντουρντουβάκια της εξάμηνης κοινωνικής εργασίας, αντί να αναπτύξετε τις προϋποθέσεις παραγωγής προϊόντων που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, το μυαλό σας περιέχει φαιά ουσία εμβέλειας κότας. Με τη σκλαβιά της κοινωνικής εργασίας δεν επιτυγχάνεται το ετήσιο πλεόνασμα, μια ζωή χρεωμένη και καταπιεσμένη θα είναι η πατρίδα μας, και η νεολαία μας στη ξενιτειά για το μεροκάματο.
    Σωστά πράττει ο Φωτόπουλος και κάθε Φωτόπουλος που συμπαραστέκονται στους ανήμπορους και αδικημένους. Ακούς εκεί θα φορολογηθεί και όποιος έκανε ένα μεροκάματο μέσα στο 2011.
    Όχι και να θέλουμε τον φασισμό του Καρατζαφέρη, του Βορίδη, και του Άδωνις.
    Για τον Σαμαρά……. Μας πήδηξε το 1990…. Και ακόμη τσούζει……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.