28.11.11

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο Θωμάς Λαναράς


Σε ηλικία 54 χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο, ο γνωστός επιχειρηματίας Θωμάς Λαναράς, ο οποίος απασχόλησε την περιοχή μας, καθώς διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Oμίλου ΚΛΩΝΑΤΕΞ και πρόεδρος της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας ΑΕ.

Ο επιχειρηματίας και πατέρας τριών παιδιών,  νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο, από τον περασμένο Μάρτιο.
Ο Θωμάς Λαναράς βρέθηκε στο επίκεντρο το 1999, όταν κάποιες από τις εταιρίες του ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.
Είχε πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration) από το La Verne College, California, ενώ είχε κάνει σπουδές και στο Northeastern University, Boston όπου και απέκτησε MBA (finance).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.