22.7.11

Καθαρό προβάδισμα στην δημοσκόπηση της Metron Analysis για τη ΝΔ

Καθαρό προβάδισμα στη ΝΔ και υπεροχή Σαμαρά έναντι Παπανδρέου καταγράφει γκάλοπ της Metron Analysis που παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος. Τεράστια αίσθηση όμως προκαλεί η απήχηση που έχει στην κοινή γνώμη το κίνημα των Αγανακτισμένων καθώς το 85,4% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι συμφωνούν μαζί τους και μόνο το 9,6% εκφράζει αρνητική γνώμη.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ παίρνει 19% έναντι 16,2% του ΠΑΣΟΚ και ακολουθούν το ΚΚΕ με 7%, ο ΛΑΌΣ με 5,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 5,3%, οι Οικολόγοι με 2,6%, το Άρμα Πολιτών με 2,4%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 1,8% και η Δημοκρατική Αριστερά με 1,6%.
Αντίστοιχα στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος η ΝΔ παίρνει 30%, το ΠΑΣΟΚ 25,6%, το ΚΚΕ 11%, ο ΛΑΌΣ 9,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,5%, οι Οικολόγοι 4,2%, το Άρμα Πολιτών 3,9%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,8% και η Δημοκρατική Αριστερά 2,5%.
Ο Αντώνης Σαμαράς κερδίζει καθαρά τον Γιώργο Παπανδρέου στην καταλληλότητα και σε ποιοτικούς δείκτες που αφορούν τη διαχείριση της Οικονομίας και της καθημερινότητας του Πολίτη, την αξιοπιστία, κτλ.
Η Metron Analysis δείχνει επτακομματική Βουλή με μέσα τον Δημαράς και τους Οικολόγους και έξω την Ντόρα και τον Κουβέλη.

1 σχόλιο:

  1. Κυρα Λεμονιά25/7/11 15:59

    Οπως και τη πρηγούμενη φορα ετσι και τώρα και με κάθε ειλικρίνεια πιστέψτε με.
    Χ Ε Σ Τ Η Κ Α!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.