22.7.11

Μεγάλη πυρκαγιά στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής! Υπάρχει ένας τραυματίας ο οποίος διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας «Alfabetaroto» A.B.E.E. στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής, η οποία ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι. Ευτυχώς μέχρι στιγμής, το πύρινο μέτωπο δεν έχει επεκταθεί σε παρακείμενα εργοστάσια.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από ολόκληρη τη Θράκη και οι αρμόδιοι, παρόντος του Διοικητή ΑΜ-Θ της Πυροσβεστικής, του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη και του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας Κώστα Χουβαρδά, συσκέπτονται για να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Να σημειωθεί ότι ο χώρος γύρω απ’ το εργοστάσιο έχει αποκλεισθεί από την αστυνομία.
Μέσα στις κτιριακές εγκαταστάσεις ακούγονται εκρήξεις, που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία, ο οποίος διακομίστηκε αεροπορικώς στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε την ώρα που λειτουργούσε το εργοστάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.