13.8.10

Μπαράζ ΙΙ: Το ‘λεγα, το ‘λεγα… το ‘πιασε!!!

Συμπολίτης μας από την Ξάνθη ήρθε στα… λόγια μου για τους τηλεοπτικούς… «αστερίες» της Αθήνας! Κάλιο αργά παρά ποτέ. Διαβάστε τι διαπίστωσε ο έρμος:
«Πρόσφατα έμεινα σπίτι το πρωί λόγω μια μικρής ασθένειας και παρακολούθησα τηλεόραση. Έκπληκτος (μιας και δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση) διαπίστωσα ότι τουλάχιστον στην πρωινή ζώνη κυριαρχούν οι γκέι και τα ψώνια. Σπάνια συναντάς στρέιτ παρουσιαστή ή νορμάλ γυναίκα. Όλοι νομίζουν ότι είναι κάτι το ξεχωριστό και πουλάνε στους τηλεθεατές φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σκουπίδια προγράμματα που παρουσιάζουν μια ψεύτικη πραγματικότητα θέλοντας να την επιβάλουν με το έτσι θέλω στους τηλεθεατές. Σταματήστε να βλέπετε σκουπίδια και ψεύτικους επιτυχημένους Αθηναίους. Όλοι τους είναι προβληματικοί… φαίνονται άλλωστε με την πρώτη ματιά. Επιλέξτε ένα ραδιοσταθμό της Ξάνθης και περάστε ένα πρωινό χωρίς παραμύθια. Όσο για τα βραδινά δελτία ειδήσεων και αυτά είναι κλάφτα Χαράλαμπε. Λες και έρχεται η συντέλεια του κόσμου. (Απλά αντισταθείτε…)»
Εγώ όμως τα λέω πολύν καιρό. Και έχω πει και το άλλο: ότι ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΡΕΣ, γιατί… πως νομίζετε ότι διαμορφώνεται η προσωπικότης των κατά-τα-άλλα βιολογικών αρσενικών που βλέπουν τέτοια προγράμματα για πάνω από 5’ στη διάρκεια του βίου τους;;; Όχι και πολύ… «αρσενικά»!
Μην αφήνετε, λοιπόν, κανένα αγοράκι να παρακολουθεί Αθηναϊκή TV, γιατί σε λίγο τα ποσοστά… «κουνήματος» του παγκοσμίου πρωταθλητή Μεξικού δε θα… βαράνε ούτε φραπέ μπροστά στα δικά μας. Μείνετε, λοιπόν, πιστοί στην επαρχία και τα ΜΜΕ της, αφού εδώ ΑΚΟΜΗ κυριαρχούν τα… δύο φύλλα και δεν έχουν καταφέρει να επικρατήσουν τα… βακτήρια του τρίτου.
Είναι κι αυτά τα καλά λιπάσματα που χρησιμοποιούμε…

Uli Chris

1 σχόλιο:

  1. Απόδημος Ζαγορίσιος15/8/10 13:24

    Πρέβεζα: "τα γαλάζια τζάκια" καίνε Στέργιο Γιαννάκη
    Φανερά δυσαρεστημένες οι παραδοσιακές δεξιές οικογένειες της Πρέβεζας με την απόφαση της ομάδας Μιχαλολιάκου για την επιλογή του κ. Στέργιου Γιαννάκη ως επικεφαλής του νεοδημοκρατικού ψηφοδελτίου.
    Θεωρούν μεγάλη προσβολή την περιθωριοποίησή τους από το κόμμα προς χάριν μιας ομάδας πολιτικών φαντασμάτων και ερμαφρόδιτων ιδεολογικά προσώπων που “λανσάρισαν” την εν΄λόγω υποψηφιότητα.
    Οι δεξιοί Πρεβεζάνοι παράγοντες θεωρούν πως ο υποψήφιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να διοικήσει την Πρέβεζα και κυρίως δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει τους παραδοσιακούς αγωνιστές του κόμματος ,αφού ο ίδιος κατατάσσει τον εαυτό του στην όψιμη οικονομική “ελίτ” της πόλης και προτάσσει μια νεόπλουτη φιλοσοφία ως μοναδικό υποτιθέμενο πολιτικό προσόν!
    Άριστοι γνώστες του δεξιού πολιτικού παρασκηνίου και της μικρής κοινωνίας της Πρέβεζας αποφάσισαν να αντιδράσουν και να προστατεύσουν το πολιτικό τους γόητρο που βάλλεται από την ομάδα των γνωστών-αγνώστων.
    Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή εξετάζονται

    οι παρακάτω περιπτώσεις:

    1. Η συγκρότηση ενός νέου κεντροδεξιού ψηφοδελτίου στο οποίο αν χρειαστεί θα επιστρατευτούν και τα πιο “βαριά” ονόματα των παραδοσιακών δεξιών οικογενειών.
    2. Η συμμετοχή ενός ή δύο δυνατών στελεχών σε άλλο ψηφοδέλτιο.
    3. Η ομαδική αποχή στον 1ο γύρο καιαν χρειαστεί στον 2ο γύρο -εξέλιξη που θεωρούν σχεδόν απίθανη- οργανωμένη γραμμή "μαυρίσματος".

    Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν πολύ σύντομα σε προγραμματισμένη σύσκεψη των δεξιών τζακιών της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.