14.2.10

Μίζες Χριστοφοράκου και στον Φουρλεμάδη! Ευλόγησε και την «Αλληλεγγύη» η Siemens

«Στενές επαφές» του μίστερ Siemens Ελλάς Μιχάλη Χριστοφοράκου με την ηγετική ομάδα της Εκκλησίας επί Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου αποκαλύπτουν έγγραφα της δικογραφίας αλλά και πηγές της Εκκλησίας που είναι σε θέση να γνωρίζουν. Στο περίφημο πλέον ημερολόγιο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της γερμανικής εταιρείας και συγκεκριμένα κατά τους μήνες Φεβρουάριο – Απρίλιο 2004 καταγράφονται τουλάχιστον έξι επαφές του Μιχάλη Χριστοφοράκου με τον πρώην επικεφαλής της μη κυβερνητικής οργάνωσης της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη», Δημήτρη Φουρλεμάδη.
Με την σημερινή αποκάλυψη της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, στο ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου και της Μαρίας Παπουτσάκη, φαίνεται ότι στις σχέσεις του Μιχάλη Χριστοφοράκου με τους πολιτικούς υπήρχε και τρίτος πόλος, με ισχυρούς παράγοντες της Εκκλησίας. Μέρος, λοιπόν, των χορηγιών του επικεφαλής της Siemens Ελλάς κατέληξε, όπως αποδεικνύεται από έγγραφα και από το ρεπορτάζ και προς οργανώσεις της Εκκλησίας, χωρίς να αποκλείονται και περαιτέρω δωρεές.
Διαβάστε σχετικά:
Σε ότι αφορά την σχέση των συντοπιτών μας, δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη και βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.