14.2.10

16,5% μπροστά το ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ. Στήριξη για τη διαχείριση της κρίσης στον Γιώργο Παπανδρέου! Θέμα χρόνου ο πολιτικός σχηματισμός … της Ντόρας

Στήριξη στις κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου ως προς τη διαχείριση της κρίσης δίνει το 60,7% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση, το 51,3% εκτιμά ότι τα μέτρα ανακοινώθηκαν με καθυστέρηση, το 65% τα θεωρεί απαραίτητα και το 41,1% ανεπαρκή. Επιπλέον, ποσοστό 63,7% εκτιμά ότι οι πολιτικοί έχουν συνολικά την ευθύνη για την κατάσταση της οικονομίας.

Παράλληλα, σε άλλη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Καθημερινή» από την Public Issue, καταδεικνύεται σαφής κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ ως προς την πρόθεση ψήφου. Το κυβερνών κόμμα έχει ανοίξει ακόμη περισσότερο την ψαλίδα με τη ΝΔ, προηγούμενο με 48% έναντι 31,5% του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (διαφορά 16,5%). Το ΚΚΕ συγκεντρώνει την προτίμηση του 7,5%, ο ΛΑΟΣ το 6% και ο ΣΥΡΙΖΑ το 4,5%.
Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Γιώργος Παπανδρέου διατηρεί σταθερό προβάδισμα με 48% έναντι 26% του Αντώνη Σαμαρά. Επίσης, στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, περίπου ένας στους δύο ερωτηθέντες θεωρούν τη χώρα μας αποδυναμωμένη στο διεθνή χάρτη και μόλις 12% βλέπουν πως η Ελλάδα ισχυροποιήθηκε.

1 σχόλιο:

  1. Κοίτα ρε που κοντά σε "ολοι" ξυπνήσανε κι οι "κώλοι"!

    Και κατάλαβαν επιτέλους ότι -όλα αυτά τα χρόνια, και ανεξάρτητα από ότι νομίζανε- ο "μπούλα" δεν ήταν ο καταλληλότερος. Ο Γιώργος ήταν, αλλά δεν το ξέρανε.

    Και τώρα το μάθανε. Πάλι καλά. Κι ο αυτιστικός, με σοβαρή παιδεία, γίνεται τελικά... αυτήκοος!

    Μωρέ, τελικά, μήπως και οι γαλαζόπετρες έχουν ψυχή?

    Βρε... ΛΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.