26.1.10

Συνεργάτες του Στυλιανίδη αποσπώνται εκεί που θέλουν! Ακόμα τα κουμάντα τα κάνουν δεξιοί! Κοιμούνται τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ;;;

Τι κι αν το ΠΑΣΟΚ είναι στην κυβέρνηση, οι δουλειές των ανθρώπων της προηγούμενης κυβέρνησης γίνονται! Ο λόγος για τον Μιχάλη Πολυτσάκη, ο οποίος, αν και καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, πήρε απόσπαση για να διδάξει στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης!!!
Ο Μιχάλης Πολυτσάκης υπήρξε στο παρελθόν συνεργάτης επί ετών του πολιτευτή της ΝΔ στη Ροδόπη Κυριάκου Μπαμπασίδη. Ξαφνικά όμως αποστασιοποιήθηκε από αυτόν, λίγα 24ωρα πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2007, και μεταπήδησε στο στρατόπεδο Στυλιανίδη. Αμέσως μετά την υπουργοποίηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Παιδείας, ο καθηγητής διορίσθηκε στην Εθνική Επιτροπή Σχολικού Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας, ενώ είχε αποσπαστεί και στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ. Όταν όμως ανέλαβε το υπουργείο Παιδείας ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν ανανέωσε την απόσπαση αυτή. Για να έρθει το ΠΑΣΟΚ και να του εγκρίνει … την απόσπαση!
Πάντως όταν ο ίδιος δεν βρισκόταν στο ΤΕΦΑΑ δεν κακοπέρασε. Αποσπάστηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπου και παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα!

Διαβάστε σχετικά:

7 σχόλια:

  1. Είμαι αντίθετος στο να τρωγώμαστε μεταξύ μας όταν βρισκόμαστε ενάντια σε κοινό μέτωπο και εξαιτίας των πολιτικών μας διαφορών. Γιατί τότε βγαίνουν τα εν οίκω εν δήμω.

    Και εξηγούμαι: ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ. Οι... κουκουτσόμυαλοι μεγαλοαστοί διορίζουν όποιον... ομοειδή τους θέλουν, όπου θέλουν. Μερικές φορές, τον φορτώνουν σε μας τους επαρχιώτες. Λοιπόν, ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ! Κι ας είναι και σαβούρηδες! Αν δεν είναι... σαβούρηδες του κέντρου, πάλι καλύτεροι είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ; ΠΕΣΤΟ ΨΕΜΑΤΑ;ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ " ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ";!ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΝΩΠΩΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ?
    "ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ" ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ,ΜΗΝ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/10 17:38

    Πασοκος την εκανε την δουλεια.Προταση για αποσπαση.Μολις γινει η διασταυρωση,θα δημοσιευτει το ονομα του.Ειναι γειτονας του Στυλιανιδη.Μεγας τεμπελης,παντοτε κρυβεται πισω απο τετοιες εισηγησεις.Να τον χαιρεσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπως πάνε τα πράγματα, με τους ακαπνους , τεχνοκράτες , (δεν αμβισβητώ τίμιους βέβαια) στην κυβέρνηση τι εχουμε να δούμε ακόμη!!
    Αυτό που περιγράφεις είναι πολύ λίγο σε αυτο που πραγματικά γίνετε σε ολόκληρη την δημόσια διοίκηση , χάριν λεει της αξιοκρατίας .
    Γελάνε οι δεξιοί με εμάς !!!!!! και συνεχίζουν να μας κυβρνάνε !!
    Ασ ξυπνήσουν τα κολαιγιόπαιδα του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν τους βλέπω καλά για πλύ ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/1/10 20:10

    Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ...ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣΟΒΙΕΤ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΗΛΘΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΕΚΟ ΛΟΙΠΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/1/10 21:28

    Πόσο λάθος κάναμε άραγε όταν χαρακτηρίζαμε την κυβέρνηση του Γιώργου σαν «κυβέρνηση τσίρκο» ή σαν «κυβέρνηση παιδικής χαράς»; Δυστυχώς, τεράστιο…! Περάσαμε πλέον σε ένα επίπεδο τέτοιο, που σε λίγο καιρό θα ευχόμαστε να είχαμε κυβέρνηση «τσίρκο» ή «παιδική χαρά»…
    Η αποδοχή του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου, στην έκκληση του Ταγίπ Ερντογάν, να συζητηθούν μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας όλα τα θέματα που προβληματίζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αποτελεί πραγματικό κόλαφο για την ελληνική πολιτική και δυστυχώς για την μελλοντική κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίο και την Θράκη…
    Η Τουρκία κατάφερε, κάτω από την συνεχή στρατιωτική πίεση, να σύρει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον Γιώργο Παπανδρέου, σε εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις…!
    Το γεγονός, όσο παράδοξο και αν φαίνεται, όσο και αναπάντεχο και αν θεωρείται, δεν αποτελεί ουσιαστική έκπληξη, εάν λάβουμε υπόψη μας τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του κυρίου Παπανδρέου. Ο άνθρωπος, εξάλλου, το είχε πει προ ετών στον Καναδά, «καλύτερα να δώσουμε μερικά στρέμματα γης για να μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι»… Και για όποιους δεν το κατάλαβαν, ο κύριος Παπανδρέου επιθυμεί να μην του χαλάσει κανείς τον ύπνο, οσοδήποτε και αν είναι το κόστος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα αστειεύεστε προφανώς,γιατί δεν νομίζω να πιστεύετε ότι έχασε ο κ.Καραμανλής εκ των έσω και από τους δικούς Του;.......
    Στα μισά του δρόμου απεμπόλησε τα πάντα γιατί βρήκε ξέρα και ΔΕΝ ήθελε με κανένα τρόπο να τον ρυμουλκήσει κανείς!Αυτό ήταν και μέχρι εδώ το έργο της "επανίδρυσης του Κράτους"! .......
    Δεν είχε "κότσια"
    για δυσκολίες και για υστεροφημίες που θα απασχολήσουν αργότερα τους ιστορικούς !Και η σελίδα αυτή θα γραφτεί με τα πιο μελανά γράμματα για την εποχή 2007-2009 .Εξωκύλαμε και ο σώζων εαυτόν σωθήτω ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!
    Και είναι πολύ αργά για Δάκρυα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.