27.1.10

Βίντεο ντοκουμέντο με τον Καραμανλή και τον Ρουσόπουλο στη Μονή Βατοπεδίου!!! Εκτός από πολιτικά, τελειώνει και ηθικά…

Αποκαλυπτικό βίντεο από την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, παρουσίασε στην εκπομπή του «Αθέατος Κόσμος», ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας. Σ’ αυτό διακρίνεται ο Κώστας Καραμανλής, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και ο Θόδωρος Κασίμης. Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός συνιστά στον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ ν’ αποφεύγει τις τηλεοπτικές κάμερες, «για να γίνουν όλα όπως πρέπει»!!! Εξαιρετικό βίντεο για την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που θα ασχοληθεί με την υπόθεση.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/10 20:04

    Τραγική η νύχτα της 31ης Ιανουαρίου του 1996. Μια νύχτα εθνικού ξεπεσμού και κατήφορου. Ο προαιώνιος εχθρός τουρκομόγγολος αμφισβητεί για μια φορά ακόμα την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και καταπατά τα χωρικά μας ύδατα. Αποτέλεσμα: 3 νεκροί Έλληνες Στρατιώτες, 3 νεκροί Ήρωες, 3 νεκρά Παλληκάρια που έχυσαν το αίμα τους για την Πατρίδα στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

    Κωμικοτραγικές οι αντιδράσεις των πολιτικών μας. Άνανδρες, ανθελληνικές, προδοτικές. Κωμικές οι διαταγές τους στους βατραχανθρώπους της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών: « αν χρειαστεί να συλληφθούν οι Τούρκοι κομάντος χωρίς βία». Τραγικές οι δηλώσεις υποταγής τους: «Ευχαριστούμε τους Αμερικάνους». Τα σύνορα μας μίκρυναν όπως μίκρυνε η τιμή μας, η αξιοπρέπεια μας, η εθνικά μας κυριαρχία. Μοναδική εξαίρεση οι τρείς μεγάλοι μας Ήρωες.

    Τα παιδιά της Ελλάδος. Οι στρατιώτες που τίμησαν την στολή τους, που έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στους ήρωες του έθνους. Αλλά και κάποιοι που συνεχίζουν να τους θυμούνται να τους τιμάνε. Κάποιοι που οι προδότες και οι προσκυνημένοι γραικύλοι αποκαλούν «ακραίους», «φασίστες», «ρατσιστές»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/10 22:28

    Ολα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Χαρδαβέλα είναι ψέματα και κατασκευασμένες "ειδήσεις" και μονταρισμένες εικόνες γιατί αλλήθεια δεν υπάρχει ήχος.
    Ονόματα δολοφονημένων γιατί δεν μας λένε τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι. Γιατί δε μας λένε οτι πήραν πληροφορίες απο μέθυσους Υποτηθέμενους καλόγηρους, απο ομοφυλόφυλους εκ Πύργου καλογερίζοντες και απο παλαιοημερολογίτες διεστραμένους όπως ο Γαβριήλ ο οποίος στην Σαντορίνη χώρισε ανδρόγυνα ο οποίος θεωρουσε τους προσκυνητές που φωτογράφιζαν στο Αγιο Όρος κολασμένους και τους Η/Υ μηχανήματα του διαβόλου;
    Αλλά "όμοιος ομοίω αεί πελάζει" και όποιος δεν καταλαβαίνει Ελληνικά "όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/1/10 10:56

    Τι σας μοιραζουν στη Ν.Δ και τα πινετε σαν αφιονισμενοι,χωρις να το ψαξετε πριν,ΛΗΓΜΕΝΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/1/10 12:03

    Οι πολίτες της Ελλάδας στις εκλογές του 2004 κλήθηκαν και επέλεξαν, ως πρωθυπουργό της χώρας τον κ. Καραμανλή που το κυρίαρχο μήνυμα του από το 1996 ήταν πως «όλοι είναι διεφθαρμένοι» και πως σκοπός του ήταν να «αποκαθαίρει την πολιτική από τη διαφθορά» απαξιώνοντας την εικόνα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αμαυρωμένη από «σκάνδαλα».

    Από το 1996 μέχρι και το 2007 ο κ. Καραμανλής κινήθηκε πάνω σε ένα κόκκινο πολιτικό χαλί που του έστρωσαν διάφοροι ενδιαφερόμενοι .Εύκολη η άνοδος του στην ηγεσία , με την βοήθεια παραγόντων που δεν άντεχαν άλλο τον εβερτισμό της προηγούμενης περιόδου . Σχετικά εύκολη η άνοδος του στην εξουσία , εξαιτίας της κυβερνητικής κόπωσης και των εσωτερικών αντιθέσεων του ΠΑΣΟΚ. Εύκολη επανεκλογή το 2007 ,εξαιτίας των εσωτερικών προβλημάτων του ΠΑΣΟΚ.

    Στην σημερινή φάση της πολιτικής ζωής , ο κ. Καραμανλής κινείται σε ένα δύσκολο περιβάλλον πολικής μοναξιάς .Τελικά αποδείχθηκε πως δεν ήταν εκπαιδευμένος γι αυτόν τον δύσκολο ρόλο . Η αποκαθήλωσή του , εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου , θα τον λυτρώσει σε προσωπικό επίπεδο αλλά θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα στην παράταξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μάθανε πως πηδιόμαστε ήρθαν και οι Μυλωνάδες";Τάδε έφη ο αείμνηστος πλέον μπάρμπα Γιακουμής παλιά σωφεράντζα φορηγού και μάγκας της εποχής Του απ'τη πλατεία Ψυρρή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/1/10 17:52

    Οι καλόγεροι θησαύρισαν και τον αποκαθήλωσαν.
    Οι νταβατζήδες θησαύρισαν και τον αποκαθήλωσαν.
    Οι Βρούτοι πολλοί και μη εξαιρετέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.