28.1.10

Αύριο στην Κομοτηνή η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή

Θα έρθει τελικά στην Κομοτηνή η υπουργός Κατερίνα Μπατζελή (αν και μέχρι χθες το πρωί τίποτα δεν ήταν σίγουρο) η οποία θα μιλήσει σε ημερίδα που διοργανώνει η Νομαρχία Ροδόπης, σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ροδόπης, την Ένωση Επαγγελματιών Επιχειρηματιών Αγροτών Ροδόπης, την Ένωση Νέων Αγροτών Ροδόπης και την Κοινοπραξία Καπνοπαραγωγών Ροδόπης Έβρου, με θέμα «Βαμβάκι – Καπνός στη Θράκη: το μέλλον των επιδοτήσεων και η πρόκληση των αγορών».
Από την Κομοτηνή, η υπουργός θα ανακοινώσει στους καπνοκαλλιεργητές την διάθεση από το σύνολο της απώλειας της τροποποίησης του ΚΟΑ Καπνού των 568,3 εκατομμυρίων ευρώ στους ίδιους, με προτεραιότητα σ’ αυτούς που συνεχίζουν να παράγουν είτε καπνό είτε διατροφικά προϊόντα. Παράλληλα θα ανακοινώσει ότι θα διανέμει στους κτηνοτρόφους νέα δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης συνολικού ποσού 30 εκατομμυρίων ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/1/10 18:27

    Η μάχιμη Στρατηγός Κατερίνα Μπατζελή, την εκστρατεία της την ξεκινά από την απελευθερωμένη περιοχή της Θράκης. Θα ενσωματώσει τις σκλαβωμένες περιοχές της Ελλάδας στην Ελεύθερη Θράκη.
    Μετά 87 χρόνια καιρός ήταν η Ροδόπη να το παίζει απελευθερώτρια δύναμη με αρχηγό την Στρατηγό Κατερίνα Μπατζελή. Έχει τη δύναμη της Δόμνας Βιζβύζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.