8.1.10

Σύσκεψη για την αναθεώρηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Προέδρευσε η υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη

Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επισκέφθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Θεοδώρα Τζάκρη την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου. Η υφυπουργός προέδρευσε σε σύσκεψη, με θέμα «την πορεία υλοποίησης των αναπτυξιακών προγραμμάτων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ». Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Δώρα Κόκλα, ο Γενικός Γραμματέας Μακεδονίας – Θράκης, καθηγητής κ. Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η Θεοδώρα Τζάκρη στην Κομοτηνή
Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη συνάντηση και η απαρχή μια διαβούλευσης για την αναθεώρηση του ΕΣΠΑ στην περιοχή, ενώ θα υπάρξει σύντομα και μια δεύτερη όπου θα συμμετάσχουν και οι παραγωγικοί, κοινωνικοί και θεσμικοί φορείς της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.