5.12.09

Φοβισμένος και χεσμένος ο Στυλιανίδης!!!

Περίεργη συνάντηση είχαν το Σάββατο το απόγευμα στα βόρεια προάστια σε καφέ της Δροσιάς, οι μπουμπούκοι Ευριπίδης Στυλιανίδης και Μανώλης Κοττάκης. Μαζί τους και ο Θανάσης Καφέζας, προϊστάμενος του Κοττάκη στο ραδιόφωνο Αθήνα 984. Στόχος των κουμπάρων – μπουμπούκων Στυλιανίδη και Κοττάκη, η επιβίωση τους για την επόμενη ημέρα.
Σύμφωνα με άνθρωπο του blog Fimotro, ο Μανώλης Κοττάκης τόνιζε συνέχεια ότι «κάτι πρέπει να κάνω για να μείνω στην ΕΡΤ».

Ο Στυλιανίδης είχε τα δικά του προβλήματα. Φαινόταν πολύ φοβισμένος. Συνομιλώντας με τον Καφέζα υποστήριζε ότι η δικογραφία που πηγαίνει στη Βουλή για τις άδειες φορτηγών... Δημόσιας χρήσης δεν είναι σκάνδαλο (έτσι θέλει να νομίζει)! Ο Καφέζας δεν μιλούσε. Λίγα για το λίκνο των σκανδάλων τον Αθήνα 98,4 και τίποτε περισσότερο.
Όσο δε για το μέλλον του στη ΝΔ και στον ιδιωτικό του βίο προμηνύεται μαύρο και άραχνο, καθώς η υπόθεση με τις άδειες φορτηγών Δημοσίας Χρήσης, πηγαίνει στην Βουλή για την διενέργεια εξεταστικής επιτροπής!
[Με πληροφορίες από το Fimotro]

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/09 23:58

    Παπαρίζου(ν) τα χουντάκια όπως πάντα...πολιτισμός της δεξιάς=πολιτισμος του κώλου...

    *************

    Διπλοπενιές, λουλουδοπόλεμος και άφθονο αλκοόλ συνόδευσαν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου στην Ιερά Οδό, όπου παραβρέθηκε με τον υφυπουργό Χρήστο Ζώη για κοινωνική συνεύρεση, ακούγοντας Πασχάλη Τερζή και Έλενα Παπαρίζου!!! Λίγες ώρες πριν ο 16χρονος μαθητής Αλέξης Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός, από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια. Τι πιο φυσικό λοιπόν, για έναν «υπουργό» Παιδείας να βγει μετά να διασκεδάσει και να μην χαλάσει με τίποτα το σαββατοκύριακο του. Πήγε ή δεν πήγε με την δολοφονία του μαθητή ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στα μπουζούκια; Πήγε!!! Και αυτό επιβεβαιώνετε και από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, όπου σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παντελή Ζαγοριανίτη, αποκαλύπτεται ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης διασκέδαζε μέχρι τις 4:30 το πρωί στα μπουζούκια.

    **********

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/09 23:59

    «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ»
    «Αγανακτισμένο»… πλήθος εναντίον φοιτητών, νεαρών


    Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για το θάνατο του 15χρονου από τον ειδικό φρουρό το Σάββατο, πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, από φοιτητές του Δημοκριτείου πανεπιστημίου των νομών Ξάνθης και της Ροδόπης.
    Αργότερα, οι φοιτητές αλλά και ομάδα κουκουλοφόρων που παρεισέφρησαν στην πορεία, συγκεντρώθηκαν έξω και μέσα στο κτίριο της παλιάς Νομικής σχολής, απέναντι από την έδρα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, όπου φώναζαν συνθήματα κατά των ανδρών των ΜΑΤ.
    Λίγο αργότερα στην περιοχή συγκεντρώθηκαν και αρκετοί πολίτες, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν φραστικά με τους συγκεντρωμένους φοιτητές, ζητώντας τους να φύγουν από την πόλη.

    ***************
    Από το πρωί της Πέμπτης η ατμόσφαιρα στην Κομοτηνή ήταν τεταμένη. Η έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, τα μηνύματα που δέχθηκε ο κόσμος στα κινητά του τηλέφωνα ότι «αναρχικοί θα ρημάξουν τα μαγαζιά σας» και οι φήμες ότι θα γίνουν φασαρίες, οδήγησαν σε γεγονότα, για τα οποία όλοι μας πρέπει να ντρεπόμαστε. Όλα ξεκίνησαν στις 4 το απόγευμα, όταν ξεκίνησε η πορεία του Πανθρακικού Συλλαλητηρίου για την δολοφονία του 16χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου από αστυνομικό.

    ****************
    Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω από την παλιά Νομική Σχολή άρχισε αναίτια να γιουχάρει, να βρίζει και να προκαλεί τους αναρχικούς, καθώς επίσης και τους φοιτητές που βγήκαν εκείνη την στιγμή από το αμφιθέατρο, όπου συνεδρίασαν για να δουν τι συμβαίνει.
    Το επιχείρημα του κόσμου, ήταν ότι φοβούνται μην καταστραφεί η περιουσία τους, από την μανία των γνωστών – αγνώστων κουκουλοφόρων, ενώ υπήρχαν και πιο κωμικοτραγικές δικαιολογίες του στυλ, «να φύγουν οι φοιτητές από την πόλη δεν τους χρειαζόμαστε». Οι αναρχικοί εκείνη την στιγμή απάντησαν με την ρίψη δύο πυρσών και το κακό δεν άργησε να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/09 00:01

    Και όλα αυτά κάτω από το βλέμμα των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίοι κοιτούσανε χωρίς να παρεμβαίνουν για να διαλύσουν το πλήθος.

    ******************
    Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο μεριές και την καθυστερημένη παρέμβαση της αστυνομίας, τα λεωφορεία που μετέφεραν διαδηλωτές – φοιτητές από την Ξάνθη, φυγαδεύτηκαν στην κυριολεξία με συνοδεία του αντιπρύτανη, του νομάρχη Ροδόπης και του δήμαρχου Κομοτηνής.

    *******************
    Αυτές τις δραματικές ημέρες που ζει ολόκληρη η Ελλάδα, με την καταστροφή και το πλιάτσικο σε καταστήματα, τους ανεξήγητους πυροβολισμούς, στην Κομοτηνή τίποτε δεν κάηκε, τίποτε δεν καταστράφηκε, όσον αφορά τα μαγαζιά. Παρά τ’ αυτά, χθες είδαμε εικόνες που μας κάνουν να αμφιβάλλουμε ότι τα χθεσινά γεγονότα δεν ήταν υποκινούμενα
    Είδαμε συγκεκριμένους ανθρώπους που προσπάθησαν να καλλιεργήσουν το μίσος, να βρίζουν και να απειλούν φοιτητές και να προβαίνουν σε καταστροφές στο Πανεπιστήμιο, τον μοναδικό ίσως φορέα ανάτασης της τοπικής μας οικονομίας. Η διαφορά επιπέδου που επέδειξαν οι φοιτητές, μη απαντώντας στις προσκλήσεις του κόσμου, πρέπει να γίνει μάθημα σε ορισμένους.
    Τα προχθεσινά επεισόδια είναι καταδικαστέα. –

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.