15.11.09

60 εκατομμύρια ευρώ, μέσα σε 6 χρόνια!!! Είναι πολλά Ευριπίδη;

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις σελίδες (!!!) έχει το νέο περιοδικό «Επίκαιρα» που κυκλοφόρησε την Παρασκευή και παρουσιάζει τα έργα και τις ημέρες του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τα χαμένα μακαρόνια και την ΜΚΟ «Αλληλεγγύη». Το ρεπορτάζ του περιοδικού έχει να κάνει με τα εκατομμύρια ευρώ που χρηματοδότησε ως επί των πλείστων η προηγούμενη κυβέρνηση τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, με πιο κραυγαλέο παράδειγμα κακοδιαχείρισης την «Αλληλεγγύη». Η διασπάθιση δημοσίου χρήματος από την ΜΚΟ και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη είχε να κάνει με περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε 6 χρόνια!!! Νοικοκύρηδες…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/11/09 23:24

    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ"; Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει την ταινία και έχουν διαβάσει βιβλία για τον "Τιτανικό",πουθενά όμως δεν αναφέρετε ποιοί ήταν οι ιδιοκτήτες του http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/11/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/09 03:21

    Μα καλα φυλακη θα παει κανεις?
    Δεν θελω να πιστευω οτι θα εχομε μια απο τα ιδια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MKO* και κρατική χρηματοδότηση είναι κοροϊδία. Δηλαδή αν ήταν ΚΟ τότε τί θα άλλαζε?

    * ΜΚΟ = Μη Κυβερνητική Οργάνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/11/09 18:58

    Ο κ. Παπαθανασίου και ο κ. Κατσιμίγας ως μέλη του διαπαραταξιακού ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ, δεν λαμβάνουν θέση για τις καταγγελίες που έρχονται στο φώς της δημοσιότητας της θυγατρικής εταιρείας του ΟΣΕ στην οποία τους τοποθέτησε ο κ. Στυλιανίδης στο ΔΣ δηλ. στο ανώτατο όργανο αποφάσεων και ελέγχου. Με την σιωπή τους καλύπτουν τις παράνομες αποφάσεις εκατομμυρίων ευρώ για τις οποίες ευθύνη έχουν οι ίδιοι (το δίδυμο Παπαθανασίου-Κατσιμίγας) και οκ. Στυλιανίδης.
    Κατά το παρελθόν οι καταγγελίες τους για φανταστικά οικονομικά σκάνδαλα ήταν η καθημερινότητά τους, τώρα είναι βαθειά νυχτωμένοι.

    Παρασκευή και 13 για την ΕΡΓΟΣΕ…

    Από τον Σπύρο Κρανιώτη
    τέως Γραμματέα ΔΣ ΕΡΓΟΣΕ
    .
    Με 7,5 εκ ευρώ τιμωρήθηκε η χώρα μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παραβίαση της Κοινοτικής Νομοθεσίας σε διαγωνισμό της ΕΡΓΟΣΕ, που αφορούσε στην εκπόνηση μελετών και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στο έργο του εμπορικού κέντρου του Θριασίου Πεδίου. (ΑΥΡΙΑΝΗ 13-11-2009).
    Αναμένονται άλλες τρεις τουλάχιστον αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, κατά την υπεύθυνη του δημοσιεύματος (Ε.Δρίβα), για παρεμφερείς προκηρύξεις μελετών που είχαν καταρτιστεί από τον τότε Διευθυντή Μελετών της ΕΡΓΟΣΕ κ. Αθανάσιο Τριανταφύλλου….
    Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ Μεταφορών-Υποδομών σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου….ασφαλείς πληροφορίες ομιλούν για προσωρινή και...

    συνάμα διαπαραταξιακή σύνθεση του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον ήρωα του άνωθεν δημοσιεύματος!!
    Έλεος…στην ηλικία των 58 ετών είμαι πολύ ευάλωτος σε τέτοιες συγκινήσεις!!! Φτάνει πια…

    Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 1:52:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.