16.11.09

Στον «αέρα του διαδικτύου» το thraki24.gr!!! Απολαύστε το…

Επίσημη πρεμιέρα σήμερα για το ενημερωτικό portal thraki24.gr, το οποίο φιλοδοξεί, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του, να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να ξεφύγει από τον κλασσικό πατροπαράδοτο τρόπο ενημέρωσης που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Το εγχείρημα των υπευθύνων του portal είναι κατά την γνώμη μας, το προανάκρουσμα μιας άλλης εποχής για την παραδοσιακή δημοσιογραφία.
Επισκεφθείτε το thraki24.gr

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/11/09 09:43

    Συγχαρητήρια, καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/09 11:08

    «Μέσα σε μόλις 40 ημέρες, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει ‘’πετύχει’’ να είναι η κυβέρνηση χωρίς γενικούς γραμματείς, των ρεβανσιστικών απολύσεων νέων ανθρώπων, των ‘’φουσκωμένων ελλειμμάτων’’, των φόρων»

    Και ο λαός το έχει πάρει είδηση και εκδηλώνει, πολύ νωρίς, την αλλαγή πλεύσης σε ό,τι αφορά την εμπιστοσύνη που έδειξε πριν από ενάμιση μόλις μήνα στο ΠΑΣΟΚ των μαγικών λύσεων.

    Βέβαια και η κυβέρνηση δεν μένει με σταυρωμένα χέρια. Με επικοινωνιακά τρικ, ενώ εξαγγέλλει φοροεπιδρομές, αύξηση της ανεργίας και αντιλαϊκές αλλαγές του ασφαλιστικού, μοιράζει και ψίχουλα, στα λόγια, στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από αλλού, όμως, έρχεται η βαριά κεραμίδα στο ΠΑΣΟΚ. Από τα εθνικά θέματα που η Ν.Δ. είχε διαχειρισθεί με μοναδική επιτυχία.

    Εδώ είναι ήδη διάχυτη η εντύπωση πως η ελληνική εξωτερική πολιτική μετατοπίζεται ακόμα περισσότερο προς την πλευρά των ΗΠΑ. Έτσι, μαζί με το κοινοτικό φιλοαμερικανικό μπλοκ αναμένεται να στηρίξει την ουσιαστικά άνευ όρων προώθηση της ενταξιακής πορείας των Τούρκων.

    Παράλληλα ενδυναμώνει τη σκοπιανή αδιαλλαξία με φιλικές κινήσεις, την ώρα που ο Γκρουέφσκι δηλώνει: «Επιτρέψτε μου να μη σχολιάσω τις μαξιμαλιστικές θέσεις της Ελλάδας. Αυτό το οποίο μπορώ να πω είναι ότι η Δημοκρατία της Μακεδονίας θα παραμείνει προσηλωμένη…»! Η Ουάσιγκτον παροτρύνει να προχωρήσουν γρήγορα όλα, όσο ακόμα το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μεγάλο απόθεμα πολιτικού κεφαλαίου… Τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα KAKOMOIΡΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.