17.10.09

Σε λογαριασμούς του υπουργείου χρέωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, 5000 ανθοδέσμες και 2000 μερίδες φαγητού

Σήμερα «τα Νέα» (δες εδώ) παρουσιάζουν την πλουσιοπάροχη ζωή των υπουργών της προηγούμενη κυβέρνησης!!! Για τους λογαριασμούς ενός υπουργού που είχε 107.000€ λογαριασμό κινητό, για την χρησιμοποίηση 50 κινητών τηλεφώνων ενός άλλου και 40 ενός υφυπουργού. Περίοπτη θέση στη λίστα των «μπον βιβέρ» υπουργών έχει και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος φόρτωσε σε λογαριασμό του υπουργείου Παιδείας (δηλαδή τα πληρώσαμε εμείς ο λαός) 5000 ανθοδέσμες και 2000 μερίδες φαγητού που δόθηκαν σε διάρκεια μια εκδήλωσης. Μάλιστα η εφημερίδα γνωστοποιεί στο αναγνωστικό κοινό της, ότι τα πεπραγμένα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, θα γίνουν γνωστά σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσα από της σελίδες της εφημερίδας.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/10/09 10:17

    ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΟΥΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Από το http://zorocorfu.blogspot.com/
    .
    To μέλος του Εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Καλούδης και 2ος σε ψήφους στην επιλογή Βουλευτή απο το ΠΑΣΟΚ στη Κέρκυρα καταγγέλει την υφυπουργό κ. Αντζελα Γκερέκου οτι για να εκλεγεί αυτη και μόνο με ενέργειες της και των συνεργατών της χαθηκε η δευτερη εδρα.
    Συγκεκριμένα αναφέρει οτι έμμισθοι εκτοξευτήρες λάσπης που έστησαν από τη μία πλευρά το ΚΚΕ και από την άλλη πλευρά η κ. Άντζελα Γκερέκου με τους παλιούς και νέους μνηστήρες της εξουσίας που την περιστοίχιζαν και ο ανέντιμος, βρώμικος και ανήθικος πόλεμος που έκαναν ενα με 400 μισθοφόροι ,από τους οποίους οι 50 ήταν από την Αθήνα, έταξε λαγούς και πετραχήλια στους πάντες και κυρίως υποσχόμενη εκατοντάδες διορισμούς στο δημόσιο, ως αυριανή υπουργός Τουρισμού.
    Πριν και αμέσως με την έναρξη του προεκλογικού αγώνα και με τη διαβεβαίωση ότι θα είναι υπουργός τουρισμού η κ. Γκερέκου, για να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους, είχε υποσχεθεί τις...

    εξής θέσεις για τους εξής:
    • Για Νομάρχη σε 2: Αλέκο Μιχαλά και Χρύσανθο Σαρλή
    • Για Δήμαρχο Κερκυραίων σε 3: Λιντοβόη, Τάκη Μεταλληνό και στον μπατζανάκη της Μάχο Γαβαλά.
    • Για Διοικητή Νοσοκομείου στον παλιό Πρόεδρο του Ιδρύματος κτηνίατρο κ. Γρηγορόπουλο.
    • Για Διοικητή Ψυχιατρείου τον παλιό Πρόεδρο Γκιάτη
    • Για Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΛΚΕ τον πρ.Αντινομάρχη του Μαχειμάρη, Τησαρχόντου.
    • Για Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης τον Παναγιώτη Ποζίδη
    • Για Δήμαρχο Παλαιοκαστριτών τον κτηνίατρο Ν. Κένταρχο.
    • Για Δήμαρχο Αχιλλείων τον Σπύρο Πουλή, Γραμματέα της αντίστοιχης Δημοτικής Οργάνωσης.
    • Για Δήμαρχο Εσπερίων τον Αντιδήμαρχο Κάρκο
    • Για Δήμαρχο Αγίου Γεωργίου τον Αντιδήμαρχο Σαούλο.
    Και πολλές άλλες έμμισθες θέσεις.
    Ο ένας εκ των πολλών ταγμένων υποψήφιος Δήμαρχος, Λευτέρης Λιντοβόης, επιχειρηματίας, είχε προ έτους αγόρασε των Ραδιοσταθμό « Ράδιο Κέρκυρα», τον είχε θέσει στη διάθεση της κ. Γκερέκου στον οποίο πρώτο βιολί λάσπης ήταν η (μία εκ των πολλών) έμμισθη σύμβουλος της επικοινωνίας – δημοσιογράφος Μαίρη Τζώρα (κουμπάρα του Γ. Δρύ), η οποία, παρά τον νόμο, έκανε αγιογραφίες της Άντζελας και λάσπωνε τον Γ.Καλούδη.
    Αυτό βέβαια δεν είναι το νέο ήθος εξουσίας που εξήγγειλε και εφαρμόζει ο Πρόεδρος, αλλά είναι ο παλαιοκομματισμός στο Έβερεστ. Ο Δρύς ήταν άγιος μπροστά στην Άντζελα αναφέρει μεταξύ αλλων το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει...
    Μερικοί επίορκοι κρατικοί υπάλληλοι,επιστρατευμένοι με ανταλλάγματα αξιωμάτων και κρατικών θέσεων, χρησιμοποιώντας εκβιαστικά και καταχρηστικά τη δημόσια εξουσία και σφραγίδα, (κτηνίατροι της Υγειονομικής Υπηρεσίας που πήγαιναν σε κρεοπωλεία κ καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος και μετέφεραν τα παραπάνω, εφοριακοί, αστυνομικοί με πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, άνθρωποι που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους με βίλλα 400 τ.μ., πιέζοντας με τον τρόπο τους να ψηφισθεί η κ.Γκερέκου, και μιλώντας σε βάρος μου.
    ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Κ.ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ Κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/09 17:51

    In the event that i am reincarnated, i would like to return as a deadly virus, in order to contibute against ovepopulation. (1988, Deutsche Press Agentur) prince Philip, WWF founder
    Αν μετενσαρκωνόμουν θα ήθελα να επιστρέψω ως φονικός ιός για να συμβάλω κατά του υπερπληθυσμού. -πρίγκηπας Φίλιππος, ιδρυτής τού WWF (εξαιρεί την οικογένειά του, την πιο αιματοβαμμένη στην Ιστορία)
    Στην Κοπεγχάγη τραπεζίτες και οικοφασίστες γενίτσαροι αγωνιούν να γίνουν παγκόσμιοι δικτάτορες με την υπογραφή μας, ενώ ΤΡΕΜΟΥΝ για τον αναμενόμενο ΠΟΛΥΕΤΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. Η διάδοση της αλήθειας αδυνατίζει τους φοβικούς σκοταδιστές. ΟΛΑ τα φοβικά καθεστώτα ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ: φαραώ, Ρωμαίοι, Μάγια, σταυροφόροι, Μογγόλοι, Αζτέκοι, Ίνκας κοκ...

    http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/10/blog-post_17.html

    Copenhagen Convention plan
    36. The new agreed post-2012 institutional arrangement and legal framework to be established for the implementation, monitoring, reporting and verification of the global cooperative action for mitigation, adaptation, technology and financing, should be set under the Convention.

    38. The scheme for the new institutional arrangement under the Convention will be based on three basic pillars: government; facilitative mechanism; and financial mechanism, and the basic organization of which will include the following:
    World Government (heading added)
    (a) The government will be ruled by the COP [Copenhagen Convention]

    http://wattsupwiththat.files.wordpress.com/2009/10/un-fccc-copenhagen-2009.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/09 21:24

    Είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ φαίνεται ότι θα εισπράξει -σε πολύ δύσκολους καιρούς- ο Σωκράτης Κόκκαλης από την πώληση του μισού γηπέδου «Καραϊσκάκη». Καθόλου άσχημα! Ειδικά αν λάβει υπόψη του κανείς ότι κανονικά το «Καραϊσκάκη» έπρεπε να ανήκει στον Ολυμπιακό. Και ότι ο Κόκκαλης το απέκτησε χάρη στη γενναιοδωρία της προηγούμενης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ...

    Αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι δίκαιος, πρέπει (λέμε τώρα...), μόλις ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία και βάλει το ζεστό χαρτί στο παντελόνι, να δώσει το κάτι τις που...
    τους αναλογεί στους ευεργέτες του, Κ. Σημίτη, Ε. Βενιζέλο και Γ. Λιάνη, οι οποίοι, από τη θέση του πρωθυπουργού, του υπουργού Πολιτισμού και του υφυπουργού Αθλητισμού, αντίστοιχα, φρόντισαν γι' αυτή την τόσο γενναία προικοδότησή του.

    Ολα ξεκίνησαν μετά τη δεύτερη εκλογή Σημίτη, δήθεν για να αποκτήσει στέγη ο Ολυμπιακός και να ικανοποιηθούν έτσι οι μεγάλες λαϊκές μάζες που τον έχουν ως θρησκεία τους. Το «Καραϊσκάκη» μέσα σε μια νύχτα πέρασε από την ΕΟΕ στη ΓΓΑ και από εκεί στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος, με βάση μια φωτογραφική διάταξη που του έδινε τη δυνατότητα να μεταβιβάσει δικαιώματα και υποχρεώσεις σε ιδιώτη, το παραχώρησε στον Κόκκαλη. Και εδώ έχουμε το δεύτερο και ίσως μεγαλύτερο μέρος του σκανδάλου, που είχε ως θύμα τον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά, αλλά και γενικότερα τον πειραϊκό αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/10/09 08:01

    Η σιωπή του Καραμανλή αποτελεί την ισχυρότερη απάντηση, στις επικίνδυνες αοριστίες και στις κενές περιεχομένου, θριαμβολογίες του Γιωργάκη.

    Ο Καραμανλής απαντά έτσι και στα ανέξοδα επικοινωνιακά τρικ που έχουν στήσει οι μηχανισμοί του συστήματος Πασόκ για να μας πείσουν ότι οι πάντες επικροτούν και εγκρίνουν τις προγραμματικές δηλώσεις (βλέπε ψέματα) του νέου πρωθυπουργού.

    Ο Καραμανλής έδωσε τελικά την ηχηρότερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Απέφυγε συνειδητά να δευτερολογήσει.
    Γιατί άραγε θα έπρεπε να απαντήσει στις προβοκάτσιες και τις ύβρεις του Πάγκαλου ή στα κονσερβοποιημένα χειροκροτήματα που έχουν στήσει τα κανάλια και τα γονατισμένα γιουσουφάκια στις κινδυνολογίες που πρόσφατα υιοθέτησε το Μαξίμου, όταν θα έπρεπε να απολογούνται για τα ψέματα που είπαν στον ελληνικό λαό.
    Η συνειδητή σιωπή, τις περισσότερες φορές, αποδεικνύεται ισχυρότερη της φλυαρίας, της βουλιμίας και του τσαμπουκά που θέλουν να επιβάλλουν τα κατεστημένα και τα μεγάλα συμφέροντα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λουλουδού
    «Η λουλουδού με κοίταξε παράξενα που αντί για λουλούδια της παράγγειλα ένα μεγάλο φεγγγάρι για να φωτίζει τα ασημένια της όνειρα. Μάλιστα, στην προσπάθειά της να μου δείξει την έκπληξή της, έκανε ένα βήμα και πέρασε μονομιάς τις δύο συνταξιούχες γοργόνες που χόρευαν στην πίστα, παραμέρισε υπουργούς και υψηλόβαθμα στελέχη αυτού του θρυλλικού κόμματος που δεν λέει να το βάλει κάτω και μου ψιθύρισε: '' Πώς είναι δυνατόν ένα χρυσό κορίτσι να έχει ασημένια όνειρα κύριε? '' και με ένα ίδιο βήμα, σαν αερικό, χάθηκε στο βάθος της κοσμικής ταβέρνας. Τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να της δώσω μία εξήγηση διότι τέτοια μεγάλα ερωτήματα μόνο οι φιλόσοφοι που ζούσαν πριν δυόμισυ χιλιάδες χρόνια κατάφερναν να μου θέσουν και κανείς απο τότε μέχρι σήμερα………»
    George karahalios Για την αντιγραφή: Sarter



    Λουλουδού μου

    Στίχοι: Ανδρέας Λάμπρου
    Μουσική: Ανδρέας Λάμπρου
    Πρώτη εκτέλεση: Τάκης Ζαχαράτος


    Κούνα το, μωρό μου,
    φτιάξε με, μωρό μου.
    Κούνα το και φτιάξε με
    και έτσι μπράβο, έτσι.

    Λουλουδού μου, λουλουδού μου,
    μου ’χεις πάρει πια το νου μου.
    Εσύ είσαι η Θεά,
    κι όχι αυτή που τραγουδά.

    Λουλουδού μου, λουλουδού μου,
    μου ’χεις πάρει πια το νου μου.
    Εσύ κάνεις τη ζημιά,
    κι όχι αυτή που το λαλά.

    Όλα τα λεφτά σε σένα θα τα δώσω,
    θέλω να σε ράνω με πολλά λελουδικά.
    Όλα τα λεφτά σε σένα θα τα δώσω,
    γιατ’ είσαι η φλόγα που μου καίει τα σωθικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.