6.7.09

Μπού καντάρ!

Το είπα και το ξαναλέω … το έγραψα και το ξαναγράφω:
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ! ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ «ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ», ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!
Ερωτήσεις; Απορίες;
Όταν πάει κάποιος να πάρει ένα σπίτι, δεν μπορεί να πει στον εργολάβο «Μην κλείνεις τους ημιυπαίθριους», γιατί έχουν ήδη κλειστεί! Και το να ισχυριστεί κανείς ότι ο υποψήφιος αγοραστής, για το λόγο αυτό, δεν θα πρέπει να το αγοράσει καθόλου, είναι αφελές και ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ! Γιατί, τότε, όλοι πρέπει να μένουν στο νοίκι (αφού δεν θα βρουν σπίτι χωρίς «κλεισμένους» χώρους!
Απορίες, ως εδώ;
Συνεχίζουμε:
Αυτή η κυβέρνηση … ΚΑΙ ΔΗ Ο ΥΠΕΧΩΔΕ … αποδεικνύει ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται «στο κρεβάτι» με τους εργολάβους και τους κατασκευαστές. Και δεν ξέρω πόσο μεγάλη έχει φτάσει να γίνει η σούφρα της όλον αυτόν τον καιρό από το κρεβάτωμα! Ξέρω, όμως, ότι θα γίνει πολύ μεγαλύτερη στις επερχόμενες εκλογές. Γιατί, το «πράμα» που θα της δώσουμε εμείς τότε είναι πολύ πιο «βαρβάτο» απ’ αυτό των κατασκευαστών.
ΜΠΟΥ ΚΑΝΤΑΡ!!!
Κι όσο φαρδιά και να ‘ναι η σούφρα της, θα πονέσει!!! Κι είμαστε κι εμείς καμιά φορά λίγο «άγριοι» για τα γούστα της, οπότε … ΧΥΣΕ ΜΕΣΑ!!!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.