6.7.09

Μιλάμε για ξεκατίνιασμα στην Κομοτηνή…

…μάλλον δεν βλέπουμε τι γίνεται παρακάτω!...
Τα δυο βίντεο που έπαιξε χθες το troktiko έχουν πολύ ενδιαφέρον. Περισσότερο πολιτικό και λιγότερο δημοσιογραφικό. Πρόκειται για δυο βίντεο που έχει καταγράψει με την κρυφή του κάμερα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και αφορούν καταγγελίες για τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο.
Ποιο ενδιαφέρον όμως από τα βίντεο έχουν οι εξηγήσεις του troktiko για τους λόγους που αυτά δεν έπαιξαν ποτέ. Σύμφωνα με το blog, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συναλλάχθηκε με τον Μίχαλο καρφώνοντάς του τις offshore εταιρείες του Θέμου Αναστασιάδη (που είχαν σχέση με τα σκάφη του) αλλά και ότι είχε σχέση με την περιουσία του παρουσιαστή (που ο Μάκης ήθελε να κλείσει στην φυλακή). Εκείνη την περίοδο ο Κωνσταντίνος Μίχαλος είχε «χτυπηθεί» από το Πρώτο Θέμα για μια παρόμοια υπόθεση.
Δείτε τα βίντεο με τις συναλλαγές…

[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.