10.7.09

Παραμάγαζα έχουν καταντήσει τα υπουργεία οι «στελεχάρες» της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες του φιλοκυβερνητικού τύπου και πιο συγκεκριμένα των εφημερίδων ΠΑΡΟΝ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Γρηγόρης Αποστολάκος καταγγέλλει έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη για αποκλίνουσα αυθαίρετη συμπεριφορά και καισαρισμό, καθώς δεν μπορεί να τον συναντήσει εδώ και έναν μήνα!!!

Ο βουλευτής Λακωνίας κατηγόρησε ευθέως χθες, μέσω του ραδιοφώνου του «Alpha», τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών Δημήτρη Πλατή ότι επί είκοσι μέρες προσπαθεί να τον συναντήσει ή έστω να του μιλήσει στο τηλέφωνο, αλλά ακόμα δεν το έχει επιτύχει. Ο Γρηγόρης Αποστολάκος έκανε λόγο για «αποκλίνουσα αυθαίρετη συμπεριφορά» και «καισαρισμό», προσθέτοντας: «Ο κύριος αυτός έμπλεξε άσχημα και πρέπει να καταλάβει πολύ σύντομα ότι πρέπει να απαλλάξει την κυβέρνηση από την παρουσία του είτε με το καλό είτε με το άγριο».
Μιλάμε για μια διαλυμένη κυβέρνηση όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει. Έτσι γουστάρει ο Δημήτρης Πλατής και δεν απαντάει. Προφανώς νομίζει ότι είναι μαγαζί του!!!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/7/09 11:19

    Ναι, η «αποκλίνουσα αυθαίρετη συμπεριφορά» και ιδίως ο «καισαρισμός» ταιριάζουν γάντι στο συγκεκριμμένο κρατικοδίαιτο χαρακτήρα που συναντάται βεβαίως παντού, σε όλα τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββατο, 11 Ιούλιος 2009
    Ιλιγγιώδης αύξηση στις ακάλυπτες επιταγές σε Μακεδονία και Θράκη


    Κατά 261,4% αυξήθηκαν οι ακάλυπτες επιταγές στη Μακεδονία και τη Θράκη τους πρώτους πέντε μήνες του 2009, αποτυπώνοντας με το χειρότερο τρόπο την κατάσταση ασφυξίας...

    που επικρατεί στην ελληνική αγορά. Το ποσό των ακάλυπτων επιταγών μεταφράζεται σε 276 περίπου εκατομμύρια ευρώ, ενώ αύξηση εμφανίζουν και οι συναλλαγματικές που δεν πληρώθηκαν το ίδιο διάστημα.
    πηγή: newsblog.gr

    Θερμά συγχαρητήρια σε όσους πολιτικούς εργάσθηκαν για την ανάπτυξη της Θράκης.
    flon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/09 21:25

    Μονο ο Βουγιουκλης,ο παλιος προεδρος των Βιομηχανων,θα σωσει την Θρακη.Τον ανθρωπο με την συμπεριφορα μας,τον διωξαμε.Να παρεμβει ο κ.Νομαρχης για να επιστρεψει.Και τερμα οι ακαλυπτες επιταγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βουγιουκλής: Ο λεγόμενος χαϊδευτικά και Παντασβόλτα, με τα τσιμέντα ντε, ο κολλητός του Μητσοτάκη, η συμφωνία της μεγάλης απάτης έκλεισε στη Βερόνα. Ο Βουγιουκλής ή Παντσαβόλτα σήμερα ΄ταν σύμβουλος του Αλογοσκούφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/7/09 22:13

    Κι να μην ξεχναμε,ηταν και μελος της Γνωμοδοτικης Επιτροπης,με μεγαλη προσφορα...Αυτος ανεπτυξε την Βιομηχανικη περιοχη της Κομοτηνης,και τωρα ειναι αισθητη η απουσια του.Κυριε Νομαρχη,με την ευαισθησια που σας διακρινει,πρεπει να κανετε τα αδυνατα, δυνατα,να γυρισει.Το απαιτει ο λαος της Ροδοπης.Να μπουμε ξανα στην τροχια αναπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.