13.7.09

Διευρύνετε η διαφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις

Πρωτιά Παπανδρέου στην καταλληλότητα για πρωθυπουργία
Διαφορά 5,3 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ του ΠΑΣΟΚ και για πρώτη φορά την πλειονότητα των πολιτών να ζητεί να γίνουν πρόωρες εκλογές κατέγραψε η δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για το «Έθνος της Κυριακής».
Το μετεκλογικό πολιτικό τοπίο, μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές, αποτυπώνει από τη μια πλευρά τη διεύρυνση της διαφοράς υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από άλλη την ενίσχυσή του σε μια σειρά ποιοτικούς δείκτες.
Σύμφωνα με την έρευνα της Marc, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 34,5%, η ΝΔ 29,2%, το ΚΚΕ 7,1%, ο ΛΑΟΣ 5,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,6% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 3%. Παράλληλα καταγράφεται πρωτιά του Γιώργου Παπανδρέου στη λεγόμενη «καταλληλότητα» για πρωθυπουργός, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προηγείται με 41,1% έναντι 38,6% του Κώστα Καραμανλή.
Δείτε τα στοιχεία της δημοσκόπησης, εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.