24.4.09

Ευριπίδης Στυλιανίδης ο ΕΝΑΣ…

…στον κόσμο άλλος ΚΑΝΕΝΑΣ!
Στιγμιότυπο από την ΟΧΙ στημένη τηλεοπτική συνέντευξη του στην Γιώτα Κουτσομιχάλη…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/4/09 20:25

    ΒΑΤΟΠΕΔΙ:1;
    0)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Δεν τους αφορούσαν και δεν τους αφορούν και τώρα τα «παλαιά» και τα «νέα στοιχεία»... της υπόθεσης Βιστωνίδα-Βατοπέδι τους Νομαρχιακούς Συμβούλους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης, τον δήμαρχο Αιγείρου κ. Λίτσο τον πρώην Δήμαρχο Ιάσμου κ. Καζάκο και τον τωρινό Δήμαρχο κ. Αμούτζα;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ: Σωστά. Αφού ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς έχει αποφανθεί ότι οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί είναι: ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ…….ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ!!!!!!! Όπως απαλλάσσονται οι έχοντες και κατέχοντες πολιτικό «ΒΥΣΜΑ» της στρατιωτικής θητείας λόγω βλακείας!!!!!
    1) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Το«νέο στοιχείο» η υπογραφή της «Κοινής Υπουργικής Απόφασης» του 2006, βασίσθηκε στην Ομόφωνη Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που είναι και το μόνο αρμόδιο, κατά το Σύνταγμα (άρθρο 100) για τέτοια θέματα;
    2)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Δεν συζητήθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή;
    3)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Δεν είχαν εξετασθεί όλα αυτά και από την πρώτη εισαγγελική έρευνα; Φυσικά και είχαν.
    4)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Υπήρξε «συναίνεση» του Δημοσίου το 2004, να μην βγει απόφαση;
    5)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Δεν εξετάστηκε εξονυχιστικά στην Εξεταστική Επιτροπή; Ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Πεταλωτής συμμετείχε στην Εξεταστική Επιτροπή;
    5)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Δεν ήταν όλα αυτά γνωστά από το 2004;
    6)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Τον Ιανουάριο του 2003, η Μονή κατέθεσε αγωγή κατά του Δημοσίου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης— διεκδικώντας και δικαστικά τις εκτάσεις που ήδη είχαν και διοικητικά αναγνωρισθεί από το ΠΑΣΟΚ υπέρ αυτής. Διεκδικούσε επιπλέον άλλα 2 χιλ. στρέμματα στην περιοχή!!
    Οι εκτάσεις που είχε ήδη παραλάβει η Μονή από το ΠΑΣΟΚ το 2002 και διεκδικούσε και δικαστικά, είχαν αξία 16 εκατ. ευρώ. Και ενώ εκκρεμούσε η αγωγή της Μονής, το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε στην Μονή τον Ιούνιο του 2003 επιπλέον εκτάσεις αξίας 47 εκατ. Ευρώ! Δηλαδή, η «δίκη» αφορούσε το ¼ του συνόλου της «Υπόθεσης Βιστωνίδας»!
    7)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Τον Φεβρουάριο του 2003, ο Πρόεδρος του ΝΣΚ κ. Βολάνης δίνει εντολή στο «Δικαστικό Γραφείο Κομοτηνής» να «ζητήσει την απόρριψη της παραπάνω αγωγής, ενώπιον του εκδικάζοντος αυτήν δικαστηρίου, ως άνευ αντικειμένου.» Γιατί ήταν άνευ αντικειμένου; Γιατί με τις αποφάσεις των Υπουργών του ΠΑΣΟΚ είχε ήδη αναγνωρισθεί η κυριότητα της Μονής επί των εκτάσεων και είχαν παραδοθεί οι εκτάσεις.
    8)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Ενώ εκκρεμούσε αυτή η δίκη, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στις 04 Ιουνίου 2003, δια του αρμόδιου Υφυπουργού Οικονομικώ κ. Φωτιάδη, αποδέχεται την υπ’ αριθμ. 46/2002 Γνωμοδότηση του Γνωμ. Συμβ. Δημ. Κτημ. ότι «το Δημόσιο δεν δικαιούται να προβάλλει δικαιώματα κυριότητας επί της λίμνης Βιστωνίδας, όσης έκτασης και αν είναι και των οχθών αυτής» με την αιτιολογία ότι ανήκουν στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου.
    9)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Ενώ εκκρεμούσε η δίκη το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε με τον επισημότερο τρόπο την λίμνη Βιστωνίδα και τις παρόχθιες περιοχές στη Μονή Βατοπεδίου!

    10)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ:Την υπόθεση του Βατοπεδίου δεν την ξεκίνησε η ΝΔ. Η κυβέρνηση της ΝΔ την «κληρονόμησε» από το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα τελειωμένη. Με το σύνολο τω παραλίμνιων της Βιστωνίδας εκτάσεων παραδομένες στην Μονή;
    11)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Όλες οι εκτάσεις της περιοχής της Βιστωνίδας είχαν παραδοθεί από το ΠΑΣΟΚ στην Ι.Μ.Βατοπεδίου την περίοδο από το 1999 μέχρι το 2003. Την περίοδο αυτή, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποδέχθηκε όλες τις σχετικές γνωμοδοτήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων με τις οποίες το Ελληνικό Δημόσιο αναγνώρισε πως η λίμνη Βιστωνίδα και οι παρόχθιες περιοχές δεν ανήκαν στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά ανήκαν στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου;
    12)ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ: Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ προχώρησε στη συνέχεια στην σύνταξη Πρωτοκόλλων Παράδοσης και Παραλαβής καθώς και στις σημειώσεις των εκτάσεων στο Υποθηκοφυλακείο Ξάνθης!
    Όταν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αποφάσισε να ανταλλάξει ακίνητα δικής του αρμοδιότητας με ακίνητα της Μονής Βατοπεδίου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τους ακτήμονες, τους αγρότες και τους αλιείς της περιοχής..
    13)ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΑ: Αλλά οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι που έγιναν δεν τους επιτρέπει να εκφρασθούν, γιατί ο Ηγούμενος Εφραίμ και ο Μοναχός Αρσένιος θα τους ξε(Κ)ατινιάσουν. Τότε τι Νομάρχης είναι ο κ. Γιαννακίδης, τι Πρόεδρος του ΝΣ Ροδόπης ήταν και ταυτόχρονα Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης ο κ. Πεταλωτής, και τι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι είναι αν δεν γνώριζαν για την μεγάλη κλοπή που γινόταν μέσα στο σπίτι τους;

    Δώδεκα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, συνολικά 14 αδικήματα, διαπιστώθηκε από τους εισαγγελείς ότι διαπράχθηκαν από τους εμπλεκόμενους μη πολιτικά πρόσωπα, στο ποινικοπολιτικό σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Τα αδικήματα θα προσωποποιηθούν σε βάρος 31 προσώπων από τον μακρύ κατάλογο των υπόπτων, καθώς όπως έγινε γνωστό για τους υπολοίπους δεν είναι επαρκείς οι ενδείξεις για την άσκηση σε βάρος τους διώξεων. Υπενθυμίζεται ότι ως ύποπτοι από τα εισαγγελικά γραφεία παρήλασαν στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, οι Εφραίμ και Αρσένιος, η συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη, στελέχη του σώματος των ορκωτών εκτιμητών, δικηγόροι,τοπογράφοι κ.ά.
    Όπως φαίνεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι αθώοι λειτουργοί της Δημόσιας Διοίκησης και είναι κρίμα. Οι άνθρωποι εντολές άνωθεν εκτελούσαν, είναι γνωστό σε όλους τους Έλληνες. Υπάρχει ακόμη χρόνος για την μη παραγραφή του σκανδάλου. Το σκάνδαλο είναι καθαρά πολιτικό-εκκλησιαστικό, επιβάλλεται να αποδοθούν ευθύνες στους πραγματικά υπευθύνους οι οποίοι και προκάλεσαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το σκάνδαλο Βιστωνίδα με αποτέλεσμα να αναστατωθεί η Ελληνική κοινωνία. Εάν μετά τη σημερινή πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου συσταθεί νέα Προανακριτική Επιτροπή, καλά θα είναι σύσσωμο το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ροδόπης και ο βουλευτής κ. Πεταλωτής να καταθέσουν στην Επιτροπή πλέον ως μάρτυρες κατηγορίας, την ιστορία την γνωρίζουν άριστα, αφού πολλές συναντήσεις είχαν και με τον Ηγούμενο Εφραίμ με τον Μοναχό Αρσένιο και την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.
    Πρέπει να επιστραφούν τα 24500 στρέμματα γης στους πραγματικούς ιδιοκτήτες, σε αντίθετη περίπτωση την ευθύνη ακέραια θα φέρει η τοπική πολιτική ηγεσία που διοικεί τη Ροδόπη από το 2002-2008.
    Δεν μπορεί πλέον να γίνεται ανεκτή η παραπληροφόρηση από όπου και να προέρχεται! Τελεία και παύλα....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/09 19:11

    Προσπαθείς κ. "Ανώνυμε" και καμιά φορά επύνυμε να δείξεις ότι ξέρεις. Αυτά που γράφεις έχουν δύο πλευρές 1) Παραπληροφορείς διότι τα μισά τουλάχιστον από αυτρά είναι αποκυήματα της φαντασίας σου
    2) Αν και "ΠΑΣΟΚ"τσής κατηγορείς το ΠΑΣΟΚ ότι ξεπούλησε το Βατοπαίδι ενώ ε΄λιναι χοντρό ψέμα. Δενπαρέδωσε τίποτε, αυτά τα έκαναν οι υπουργοί της ΝΔ. Το μένος σαου για τον Γιαννακίδη και Πεταλωτή όπως παρακολουθώ δεν έχει όρια όταν αυτούς που δεν υποτάχθηκαν και τα έβγαλαν στον αέρα εσύ τους κατηγορείς. Μπερδεύεις μέσα στο ντελίριό σου άσχετα πράματα και ψεύδη. Τους Νομαρχιακούς Συμβούλους Ροδόπης, τον Δημαρχο Λίτσο, Καζάκη, Αμούτζα, τον Γιαννακίδη, Πεταλωτή, ο λαός τους εκλέγει ξανά και ξανά γιατί αποδιεκνύουν οτι αντιστέκονται στα συμφέροντα. Γιαυτό άσε τους παπαγαλισμούς ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ι.Δ.Σ.27/4/09 00:01

    Tα ανθρωπάκια των πολιτικών γραφείων
    Kρυμμένοι πίσω από το τηλέφωνο, τα ανθρωπάκια των πολιτικών γραφείων υφαρπάζουν για τις ψήφους συνειδήσεις αθώων «ανώνυμων» πολιτών. Mεθοδεύουν προσλήψεις, προαγωγές, μεταθέσεις κ.ά., σαν τους «μεσαιωνικούς δούλους και υπηκόους» που πηγαίνουν και τους «προσκυνούν από την ανάγκη της επιβίωσης» , όχι από αγάπη». Τι κάνει η έρμη φτώχεια;
    «Iκανοποιούν τα αιτήματά» τους(!), με αντάλλαγμα την ψήφο τους και την ανθρώπινη αξιοπρέπειά τους εφ' όρου ζωής, αδικώντας, όμως, και βάζοντας στην άκρη όλους εκείνους που περπατούν την ευθεία οδό, αυτούς που θέλουν να είναι ελεύθεροι, αξιοπρεπείς και τίμιοι πολίτες και δεν προσκυνούν για να επιβιώσουν.
    Mε αυτόν το τρόπο οι κυβερνήτες μας (υπουργοί, βουλευτές, διοικητές κλπ.) αλλά και πολλοί τοπικοί άρχοντες (νομάρχες, δήμαρχοι κ.ά.) ακόμα και συνδικαλιστές, χαράσσουν το δρόμο της αδικίας και της αυθαιρεσίας, έχοντας αναγάγει το ρουσφέτι προς ίδιο πολιτικό όφελος στο σημαντικότερο εργαλείο της καθημερινής τους δραστηριότητας. Tελικά, εμείς τους ψηφίζουμε και τους πληρώνουμε για να «θάβουν» τους ικανούς και τις οικογένειές τους με τους «ανώνυμους», «λασπολόγους κατ’ ανάγκη, δούλους ψηφοφόρους», τους επώνυμους μεροκαματιάρηδες τους αξιοπρεπείς, τους ελεύθερους νέους της πατρίδας μας. Kαι όχι μόνο τους νέους αλλά και της τρίτης ηλικίας.
    Kάθε ρουσφέτι στον «ανώνυμο» «λασπολόγο από την ανάγκη επιβίωσης» πελάτη είναι και μια μαχαιριά στο σώμα μας, στο σώμα της Eλλάδας, στα παιδιά μας.
    Kαι όμως, αυτό το εθνικό έγκλημα αποτελεί για τους πολιτικούς των κομμάτων καθημερινό χόμπυ, φυσιολογική πολιτική δραστηριότητα. Kαι έτσι έμαθαν και τον αμαθή λαό (γιατί έτσι τον θέλουν από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους) να το βλέπει και να το θέλει. Δεν είναι εύκολο, τώρα, να στερήσεις από τους Έλληνες το «μέσον για την πρόσκαιρη επιβίωση τους», του το έχουν πια συνηθίσει, είναι πια βίωμα και καθημερινότητα !!!!!!!!!!
    Με αδικήσατε. Αν φυσικά εννοείται εμένα με το σχόλιο σας, που με «φωτογραφίζει αμφάνς και προφίλ». Αυτά προς το παρόν!!!!!!!
    Φτάνει πια να ασχολείσθαι με εμένα και την οικογένειά μου, δεν είμαι ούτε πολιτικός ούτε πια ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία. Εξηγηθήκαμε κυρίες και κύριοι; Για να τελειώνει αυτή η ιστορία!!!!!!!!
    Θα επανέλθω. Γιατί «Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα». Από αυτούς που άδικα με «διοικούν» και με κατηγορούν, με τους ανώνυμους κυρίους ή επώνυμες κυρίες.
    Ι.Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.