24.4.09

Απάντηση της Μαριάννας Πυργιώτη στο blog μας


Αγαπητοί κύριοι,
Μια που μου στέλνετε με e-mail καθημερινά τις θέσεις σας , σας απαντώ. Παρόλο που δεν ευθύνεστε όπως γράφετε , για το περιεχόμενο του ιστολογίου σας, δεν βλάπτει να συγκρατείτε από καιρού εις καιρόν την «αγανάκτηση» σας για τα «γαλάζια παπαγαλάκια» μια που για τα ... «πράσινα» δεν είδα να έχετε αντίστοιχο ιερό μένος. Μιλώ φυσικά για τον τίτλο που είναι επιεικώς χυδαίος, όπως και για αντίστοιχα υβριστικά σχόλια αναγνωστών σας. Αν μη τι άλλο, αυτά τα ελέγχετε... Κατά τα λοιπά, η κριτική σας για τα όσα δήλωσα στην εφημερίδα «Χρόνος» ήταν αναμενόμενη και δικαιολογημένη θα έλεγα, με βάση την ιδεολογικοπολιτική σας ταυτότητα και τους στόχους που έχετε.
Με τιμή
Μαριάνα Πυργιώτη

Οπότε αγαπητή Μαριάννα … είσαστε «παπαγάλος», έστω και γαλάζιος! Καλημέρα…

7 σχόλια:

  1. Μόνο που ξεχνά μια "λεπτομερειούλα" η Πυργιώτη: η ιδεολογικοπολιτική θέση των bloggers, σε αντίθεση με την δική της, δεν καθορίζεται από διαφόρων ειδών επιχορηγήσεις. Οπότε αυτού του είδους οι απαντήσεις είναι ελαφρώς γελοίες.

    Αν και (κατά τα γνωστά στους παροικούντες) δεν ανήκω στον πολιτικό χώρο στον οποίο αναφέρεται η Πυργιώτη στην απάντησή της, πιστεύω ότι για να σταματήσει η κατρακύλα της χώρας (που πλέον φτάνει να αγγίζει το πολίτευμα), πρέπει πρώτα από όλα να τελειώνουμε με τις Πυργιώτες, τους Τράγκες κτλ. Να τους στείλουμε δια παντός σε ένα πεντάστερο ξενοδοχειάκι κάπου μακριά. Και τον λογαριασμό στους χορηγούς τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάτι τελευταίο: Νισάφι με τη βλαχοκυρίλα των κοστουμιών και των ταγιέρ με τις φουσκωμένες φόδρες που δήθεν τους ενοχλούν οι χυδαίες λέξεις ενώ όλη την κοσμοθεωρία και την πορεία τους θεμελιώνει η συναλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα και τη νόμιζα για πιο σοβα
    ρη και λιγότερο σκληρή καθότι το
    ασθενές φύλλο,βλέπετε?
    Λυπάμαι δεν με έπεισε η Κυρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Πυργιωτη ξεχασε να μας πει τι κανει ο Κωστας Καραμανλης!!

    Ολα καλα η προεδραρα σου κ.Πυργιωτη ;

    Αν σας δω σε λιστα της ΝΔ δεν θα μου κανει καμια εντυπωση....

    Και εσυ το γυρισες σαν την Αυριανη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/4/09 23:13

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΠΛΑΣΤΙΚΗ'':
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ! ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙ. ΑΣ ΤΗ ΒΑΛΕΙ Η Ν.Δ. ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΨΑΛΛΙΔΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ!

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/4/09 11:17

    3exname kai ton malaka ton prwhn dhmarxo babatsiklh pou autos kai an efage...alla auta den ta leme...mono ta parisia mas peirazoun....are lamogia anti na ta xwnete gia olous pou mas douleuoun eseis sunexizetai na forate parwpides....ola tetoies rompes eiste opws o Babatsiklhs pou otan exase tis ekloges kai katw apo thn epireia agnwsths posothtas alkool exwne xristopanagies opou briskotan...ti perimeneis loipon apo malakes pou ton antiproswpeuoun otan autos ws "politikos" diakrinetai apo pantelh elleipsh politikou h8ous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.