26.4.09

Βαρίδι...

Μπορεί να έστερξαν πολλοί στην τοπική κοινωνία να υπερασπιστούν ως σωματοφύλακες τον Στυλιανίδη (Κηπουρός Πατρίδας, Λιπορδέζης, Φανφάνης, Καραΐσκος Κώστας, Κεφαλίδης μπαμπάς, Γκαϊφύλλιας ο mea culpa), κάποιοι από αυτούς με το αζημίωτο προφανώς, χωρίς να έχουμε αποδείξεις βέβαια, αλλά η όζουσα πραγματικότητα τους ξεπερνά. Δεν αρκούν τα σεντόνια στον Χρόνο και οι Καραθεοδωρήδες για να ξεπλύνουν το πραγματικό όνειδος της Θράκης και του φιλόδοξου και βιαστικού επαρχιώτη ... δελφίνου. Όλη η Ελλάδα παραμιλά για τα κατορθώρματά του. Και ο ίδιος ξέρει πόσο ευάλωτος είναι. Δηλώνει ότι έρχονται κι άλλα και θα ματώσουμε (θα ματώσει αυτός εννοεί αλλά πάει να το δει «συλλογικά») ως τις εκλογές.
Δείτε τρία ανεξάρτητα αποκόμματα από κατεξοχήν φιλοκαραμανλική και αντιπαπανδρεϊκή και αντισημιτική «πατριωτική» κυριακάτικη εφημερίδα. Τι γράφουν! Τι βαρίδι αντί για ελπίδα γράφουν, τι του σέρνουν για τις γελοιότητες περί πρωτοκόλλου που μόνο τις Μαρτίδου, Πυργιώτη, Βίβιαν και τον Κοττάκη και τον Καραΐσκο του Αντιφωνητή πείθουν. Δείτε και θαμάξτε! Αμ το άλλο; Για τους λεωφορειόδρομους και τα ταξί; Μια υπερκαραμανλική εφημερίδα μιλά για «απόφαση – μνημείο παλαιοκομματισμού». Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν να τους πούμε εμείς που ξέραμε από παλιά πόσο «αριστοκράτης» φελλός του ακραίου και ρηχού ρουσφετιού είναι ο λεγάμενος πρωθυπουργικός κουμπάρος;

Αλλά το καλύτερο δημοσίευμα είναι το τρίτο, από τις 25 Ιανουαρίου, όπου ανεβάζει τον Άρη και θεωρεί golden boy και μάλιστα αποτυχημένο τον Στυλιανίδη, τον οποίο ήδη από τότε η υπερκαραμανλική εφημερίδα τον χαρακτηρίζει «καλό παιδί της Θράκης» και «θρεφτάρι του Καραμανλισμού»! Και μάλιστα τολμά να εντοπίζει τον πόλεμο εναντίον του Σπηλιωτόπουλο ως βρώμικο και ύπουλο από το «σύστημα Στυλιανίδη». Όσοι γνωρίζαμε λοιπόν αναμέναμε να ξεσπάσει όλο αυτό το ξεκαθάρισμα των μαφιών της δεξιάς, και ξεγυμνώνονται και στη Ροδόπη. Ο Ευριπίδης λοιπόν άρχισε και τώρα εισπράττει και ανταπαντά εναντίον του Μπαμπασίδη.
Σημειώστε και την πληροφορία της σημερινής Ημερησίας (Βίβιαν ας πούμε...) ότι ο Στυλιανίδης προσέτρεξε για βοήθεια στη ... Ντόρα, και αντιλαμβάνεστε τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτοί θα έσωζαν τη χώρα; Αυτοί είναι το ... νέο αίμα της δεξιάς; ΠΑΣΟΚ – ΠΑΣΟΚ και πάλι ΠΑΣΟΚ ρε! Τι είναι όλοι οι υπόλοιποι; Πού τους βρήκαμε;

logikos

1 σχόλιο:

  1. Στην υπόθεση Ευριπίδη Στυλιανίδη όλα είναι και νόμιμα και ηθικά.
    Τι παράβαση να κάνει ένας υπουργός ;
    όταν οι ίδιοι το ΜΗ ηθικό το νομοθετούν νόμιμο ;
    Πρέπει να είναι πολύ άρρωστος κάποιος από δαύτους, σε όρια κλεπτομανίας για να ξεφύγει πέραν του νόμιμου.

    Όπως είδαμε στις περισσότερες περιπτώσεις των σκαΝΔάλων, πρώτα νομοθετούν και στη συνέχεια αγγίζουν ή προσεταιρίζονται το ΜΗ ηθικό, αλλά νομοθετημένα νόμιμο.

    Αν υπήρχε οργανωμένη κοινωνία, με την καθοδήγηση των δημοκρατικών κομμάτων, τέτοια φαινόμενα σπατάλης θα είχαν τουλάχιστον περιοριστεί. Για αυτό πρέπει να αυτοοργανωθούμε, για έχουμε ύπαρξη ως ελεύθεροι πολίτες αυτής της χώρας.

    Παράδειγμα : Οι πολίτες καταγγέλλουν τη σπατάλη του υπουργού
    (τη νομοθετημένη σαφώς) και ζητάνε άμεσα και νομοθετικά το περιορισμό των αντίστοιχων δαπανών, σε ένα ύψος που να αντιστοιχεί στο σκοπό και τα τα άτομα της αποστολής.

    Ποιος δημοσιογράφος θα καθίσει να ασχοληθεί με τέτοια θέματα, όπως στη περίπτωση Στυλιανίδη, τη στιγμή που και οι ίδιοι απολαμβάνουν "το πότισμα του βασιλικού" όντας γλάστρες, σε πολλές επίσημες αποστολές και τα γνωστά τζαμπέ φαγοπότια των περιφερειακών πολιτικών προς τους δημοσιογράφοους;
    Η σήψη έχει μεταφερθεί . . . ο λαός απλά απορεί και ενίσταται ενίοτε . . . μουντζώνοντας πολιτικούς και δημοσιογράφους.

    Τα κακώς κείμενα και τα παρακείμενα πολλά. Πρέπει να ευαισθητοποιήθεί η κοινωνία των πολιτών.
    Αυτή τη Μεγάλη Αρκούδα που ΔΕΝ έχει καταλάβει τη δύναμή της και ακολουθεί φοβισμένα το κάθε αρκουδιάρη που παίζει το ντέφι και χορεύει σε κάθε περαστικό για λίγα κέρματα . . .

    Παρακινούμε το κάθε αναγνώστη να ανοίξει και αυτός ένα blog και να γράφει.

    Ξεσυνηθίσαμε πια τις διαδηλώσεις και τα πεζοδρόμια των αγώνων.
    Η μάχη του καναπέ είναι αυτή που θα τους τρομάξει . . . όσο θα νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο, βλέποντας τα εύπεπτα προγράμματα της ΤV και τις "παραθυρένιες" φάτσες τους στα κακόγουστα panels τέτοιοι σπάταλοι νόμοι θα ψηφίζονται "χωρίς αιδώ - χωρίς φειδώ".

    Αυτό που ανησυχούν και τους έχει πιάσει φόβος και τρόμος, είναι οι ανταλλαγές απόψεων στο διαδίκτυο και η ελευθερία της έκφρασης των bloggers.

    H Δημοσιογραφία των πολιτών θα αντικαταστήσει τους ανθυγιεινούς αγώνες στους δρόμους (δακρυγόνα ΜΑΤ).
    Εδώ είναι η Συνταγματική Δύναμή μας η οποία θα εξαπλωθεί με γεωμετρική πρόοδο σε όλη την επικράτεια.

    ΕΑΝ μπορούσε το θέμα αυτό του Ευριπίδη Στυλιανίδη, και άλλα τοπικά σοβαρά θέματα να σχολιασθούν από 1000 bloggers η επόμενη επίσκεψής του στο εξωτερικό θα ήταν κατά πολύ μειωμένη, και αρκετών άκομψων «πεφωτισμένων» περιφερειακών πολιτικών, που αρκετά θέματα τα θεωρούν νόμιμα και ηθικά θα ήταν κατά πολύ περιορισμένα.
    meneοs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.