5.3.09

Μάγκεψαν όλοι, μάγκεψαν κι κώλοι!!!

Ληστές τράπεζας, λέει, πυροβόλησαν και σκότωσαν αστυνομικό, πατέρα βρέφους 40 ημερών, όταν αυτός τους καταδίωξε.
ΚΑΙ ΤΟ «ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ» ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ»!
Και για να μην παρέμβουν οι θρησκόληπτοι, να θυμηθούμε ότι το παραπάνω ρητό το είπε ο Θεός. Το «…ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω…» το είπε ο Χριστός. Ε, λοιπόν ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ;
ΑΦΙΦΗΔΕΣ! ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ (που καλά- σας λέει κι ο Αλέκος)!!! Βρε, ούστ! Σουσουράδες!!!
Δηλαδή, για να καταλάβω. ΑΝ τους πιάσουν και σας τους φέρουν αυτούς τους κρυφοφουστανάκηδες/ανοιχτοποπάκηδες/στριγκοκυλοτάκηδες, τι θα τους κάνετε; Θα τους βάλετε στη φυλακή ή στο ελικόπτερο; Έτσι, για να ξέρουμε δηλαδής κι εμείς οι απλοϊκοί, άξεστοι/βάρβαροι/αιμοδιψείς, που κρεμόμαστε ακόμη από τα δέντρα (και το ίδιο -σε παραλλαγή!- επιθυμούμε και δι υμάς).
Βρε, ούστ! Σουσουράδες!!!
Εύχομαι οι συνάδελφοι του αστυνομικού να τους βρουν γρήγορα και να είναι και αρκετά cowboys, ώστε ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ και να ησυχάσουμε όλοι μαζί και μια ώρα αρχύτερα!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!!
(chorus: «Α, ρε, βρωμοφασίστα Uli!»)
Βρε... ΑΙΝΤΕ ΟΥΣΤ!!! Σουσουράδες.

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.