6.3.09

Για φούντο οδηγείται η ΔΕΥΑΚ…

…μετά τις τακτικές και την συμπεριφορά του πρώην προέδρου της Τάσου Παράσχου!

Στο παραπάνω συμπέρασμα μπορεί να οδηγηθεί ο κάθε νοήμων πολίτης της Κομοτηνής, καθώς η απαξίωση και η άρνηση του Τάσου Παράσχου να πληρώσει έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης τα οποία έχουν γίνει, οδηγούν τους εργολάβους στα δικαστήρια. Αυτά με την σειρά τους, εκδικάζοντας τις υποθέσεις, βγάζουν εντολές πληρωμής οι οποίες συνοδεύονται από δεκάδες χιλιάδες τόκους υπερημερίας, όπως στην περίπτωση της αγωγής της Κ/Ξ «ΕΔΕΚΑΤ ΑΕ – ΙΚΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΤΕΒΕ». Σε σχετικό ερώτημα προς την διοίκηση της επιχείρησης, η Νέα Πορεία ζητάει να μάθει εάν κατά την εκδίκαση της αγωγής παρέστη στα δικαστήρια νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΚ και αν ασκήθηκε κατά της απόφασης αίτηση ανακοπής και αίτηση αναστολής.
Κι όμως η ΔΕΥΑΚ απάντησε!!! Αλλά τι απάντησε;;;
Ότι δεν είναι απαραίτητη κατά την εκδίκαση της υπόθεσης να είναι παρούσα η ΔΕΥΑΚ μέσω των νομικών συμβούλων της!!! (διαβάστε την απάντηση κάνοντας κλικ στα έγγραφα)

Το ερώτημα που γεννάται μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι αν με αυτές τις τακτικές, που πρώτος υιοθέτησε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Τάσος Παράσχου και εκ των υστέρων ο δήμαρχος Κομοτηνής Δήμήτρης Κοτσάκης, διασφαλίζονται τα χρήματα του Δήμου Κομοτηνής, της επιχείρησης και των πολιτών, πληρώνοντας δεκάδες χιλιάδες τόκους υπερημερίας και δικαστικά έξοδα;;; Και επίσης, ποιοι είναι αυτοί οι «μεγάλοι» νομικοί που οδηγούν την ΔΕΥΑΚ σε τέτοια αδιέξοδα;;;
Η ιστορία όμως έχει κι άλλο κεφάλαιο. Όπως ειπώθηκε από σύμβουλο της Νέας Πορείας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, η ΔΕΥΑΚ έκανε τα στραβά μάτια και υπήρξε ειδική μεταχείριση στην συγκεκριμένη κοινοπραξία που κατασκεύασε το έργο με υπεργολάβο, τον Χρήστο Κούρτη υποψήφιο δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης, με το χρίσμα της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.