12.2.09

Ο ψεύτης και ο … χέστης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

Όταν ένας πρωθυπουργός ψεύδεται με τόση ευκολία, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει από πουθενά να πιαστεί ή καλύτερα να διασωθεί. Την ώρα που η διαδοχολογία έχει φουντώσει μέσα στους κόλπους της ΝΔ και όλοι οι βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης ασχολούνται με την επόμενη μέρα, ο Καραμανλής προσπαθεί να μπει στο πετσί του ρόλου του!

Σήμερα στη βουλή το ακούσαμε κι αυτό. Προκήρυξε λέει τις εκλογές του 2007, πριν ξεσπάσουν οι πυρκαγιές. Τι ξαφνική αμνησία κι αυτή! Όταν τις ανακοίνωνε και επίσημα, στις 17 Αυγούστου 2007, είχαμε ήδη 10 νεκρούς, είχαμε ήδη ζήσει το ολοκαύτωμα της Πάρνηθας (τέλη Ιουνίου), της Αιγιαλείας (τέλη Ιουλίου) και όλοι οι μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν για επικίνδυνες συνθήκες καύσωνα για το τελευταίο 15μερο του Αυγούστου. Στις δε 16 και 17 Αυγούστου καίγονταν η Πεντέλη, ένα πυκνό σύννεφο είχε σκεπάσει όλη την Αττική και όλοι ρωτούσαν πώς είναι δυνατόν σε τέτοιες συνθήκες να προκηρυχθούν εκλογές.
Παρόλα αυτά τις προκήρυξε...
Παρέλυσε ακόμη περισσότερο ο ήδη διαλυμένος κρατικός μηχανισμός και μόλις πέντε ημέρες μετά ζήσαμε την τραγωδία της Ηλείας.
ΑΛΛΟΙ 70 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.