23.2.09

Την Τετάρτη η απόφαση του Εκλογοδικείου Ροδόπης για τα αποτελέσματα των εκλογών του 2007 στο νομό

Στην συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ και κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του, ο βουλευτής Γιώργος Πεταλωτής, ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος ότι την Τετάρτη παίρνει τέλος η εκκρεμότητα με τις ενστάσεις που είχαν γίνει στο Εκλογοδικείο Ροδόπης, οι οποίες αφορούσαν την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων για λογαριασμό της πρώην βουλευτού Χρύσας Μανωλιά και του επίσης πρώην βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ. Η πρώτη είχε καταφερθεί κατά της εκλογής του Γιώργου Πεταλωτή και ο δεύτερος κατά του ΠΑΣΟΚ. Να σημειωθεί ότι η Ροδόπη ήταν η μοναδική περιοχή όπου δεν είχε βγει απόφαση!
Μετά την νέα καταμέτρηση, η διαφορά Πεταλωτή – Μανωλιάς διευρύνεται κατά 65 ψήφους, ενώ στην περίπτωση καταμέτρησης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στη Ροδόπη, διευρύνεται και εδώ η διαφορά κατά 54 ψήφους.
Τι τα ‘θελες Ιλχάν μου! Αλλού έπρεπε να κάνεις την ένσταση!
Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.