29.1.09

Ο δήμαρχος μεταξύ … φθοράς και αφθαρσίας!!!

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβεται λένε ο λαός μας. Όπως και οι συνεργάτες… Τώρα αν μ’ αυτούς πας για να κερδίσεις εκλογές… Το μόνο που θα ‘χεις μετά απ’ αυτήν την συνεργασία είναι άδειες τσέπες. Αλλά και πάλι δεν πειράζει… έχεις εσύ, να φάνε και οι κότες!

Η φωτογραφία είναι τυχαία και είναι από την κοπή πίτας του δημάρχου Κομοτηνής προς τους δημοσιογράφους. Και μια και την αναφέραμε σ’ αυτήν βλέπουμε τον «δημοσιογράφο» Αμπντουλχαλήλ Ντεντέ, τον «δήμαρχο» Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη και την επίσης «δημοσιογράφο» Μελαχροινή Μαρτίδου.
Να θυμηθούμε κι δύο βίντεο των συνεργατών μας…

Διαβάστε σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/1/09 20:55

    ΔΕΛΤΑ TV TO «ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ»!!!!!!!!

    -Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της «ΔΕΛΤΑ TV» την Τρίτη 27/1/09 οι δημοσιογράφοι κ. Πετρίδης και ο κ. Δούκας, «έστησαν» συνέντευξη με θέμα τα γεγονότα της ντροπής που συνέβησαν στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής, όταν διαδήλωσαν οι φοιτητές, για την άδικη δολοφονία του δεκαεξάχρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.
    -Στην συζήτηση κλήθηκαν να συμμετάσχουν δύο φοιτητές της Νομικής Σχολής που ιδεολογικά πρόσκεινται στον Συνασπισμό, και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Λιούρτας, αμφίβολης πολιτικής ιδεολογίας.
    -Από την έναρξη της συνέντευξης, φάνηκε ότι ήταν καλά «στημένη».
    -Οι δύο δημοσιογράφοι και ο «πολυτάλαντος» Πρόεδρος κ. Λιούρτας, με «καλοδουλεμένα» προετοιμασμένα επιχειρήματα, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Προσπάθησαν να «κουκουλώσουν» τις επαίσχυντες πρωτοβουλίες των καλά οργανωμένων πολιτοφυλάκων, και την πολιτική εξουσία της Ροδόπης, η οποία έχει και την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν, και να επιρρίψουν τις ευθύνες στο φοιτητικό κίνημα.
    -Ναι, οι προσκεκλημένοι φοιτητές είπαν την αλήθεια για όσα συνέβησαν, και παρά τις προσπάθειές τους είπαν λίγα, γιατί δεν μπορούσαν να εκφρασθούν ελεύθερα, από τις αγενείς παρεμβάσεις των δημοσιογράφων και του κ. Λιούρτα.
    -Κύριοι κύριοι, δημοσιογράφοι και κ. Λιούρτα τα γεγονότα της ντροπής συνέβησαν όσο μπόρεσαν, όπως τα περιέγραψαν οι προσκεκλημένοι φοιτητές, και ακόμη χειρότερα.
    -Ο κατά φαντασία «μυθοπλάστηςς» υποψήφιος «Δήμαρχος», του οποίου την υποψηφιότητα «αβαντάρει» η ΔΕΛΤΑ TV, με την έπαρση που τον διακατέχει, περιέγραψε τα γεγονότα όπως συμφέρει στις υφιστάμενες από χρόνια παρακρατικές ομάδες της Κομοτηνής. Ο άνθρωπος ονειρεύεται τον θώκο του δημάρχου, και προσφέρει γη και ύδωρ, στα παρακρατικά μιάσματα.
    -Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο της αλήθειας, σας πληροφορούμε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής κ. ΤΆΣΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ, όταν ειδοποιήθηκε από μαχόμενους συντρόφους του, για τα τεκταινόμενα στην Νομική Σχολή από τους οργανωμένους πολιτοφύλακες (ήδη είχαν παραβιάσει και κατέστρεψαν την κεντρική είσοδο της Σχολής παραβιάζοντας το θεσμοθετημένο Πανεπιστημιακό Άσυλο, και άλλοι «σαλτάροντας» την περίφραξη προσπάθησαν να λιντσάρουν τους φοβισμένους φοιτητές και φοιτήτριες), διέκοψε με το έτσι θέλω τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και κυριολεκτικά «τράβηξε» από το μανίκι τους δημοτικούς άρχοντες, στον τόπο των γεγονότων.
    -Επίσης για την αποκατάσταση της αλήθειας, καλό είναι να μελετήσετε τον πρωτοχρονιάτικο λόγω του ΕΒΕ Ροδόπης κ. Αγγελίδη, που λέγει δημόσια ότι οι έχοντες θεσμικά την ευθύνη της τάξης ενημέρωσαν και διαβεβαίωσαν την πολιτική ηγεσία της Ροδόπης, ότι δεν πρόκειται να προβούν οι διαδηλωτές φοιτητές σε παραβατικές πράξεις, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους. Δεν εισακούσθηκαν, «φωνή βοώντος εν τη ερήμω», και ανέλαβαν οι οργανωμένοι πολιτοφύλακες να επιβάλουν τη τάξη, όπως αυτοί γνωρίζουν, αφού τα ίδια πρόσωπα έπραξαν ίδια το 1975 και τον Ιανουάριο του 1990 και συνέβησαν αυτά που συνέβησαν.

    -Όσο για τον χαρακτηρισμό «Τούρκος και Τούρκοι» της μειονότητας, που αναφέρεται σε κάποια μπροσούρα του φοιτητικού κινήματος ζητήσατε επιμόνως από τους δύο φοιτητές εξηγήσεις και μάλιστα αφήσατε και υπαινιγμούς. Άλλωστε εσείς από ότι φαίνεται είστε έμπειροι δημοσιογράφοι και ο συνομιλητής πρόεδρος κ. Λιούρτας για να επιθυμεί με τόσο πάθος να «αποκτήσει» τον δημαρχιακό θώκο τουλάχιστο πιστεύει ότι είναι και έμπειρος πολιτικός. Και μ’ αυτή την αξιοθαύμαστη εμπειρία που διαθέτετε γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι δύο φοιτητές και οι συνάδελφοί τους τώρα διδάσκονται την πολιτική ιστορία, όταν την μάθουν καλά ίσως να ξανασυναντυθείτε και τότε να δοθούν και οι «σωστές απαντήσεις»!!!!!!
    -Πολύ καλά ενθυμούνται οι «Los Decamisados», ότι σε συνεντεύξεις του, στο κανάλι σας ο «γνωστός» και μη εξαιρετέος για τις θέσεις του δημοσιογράφος κ. Ντεντέ, δήλωνε ότι αυτοπροσδιορίζεται σύμφωνα με το Κοινοτικό Δίκαιο Τούρκος, και ότι είναι και Τουρκικής καταγωγής.
    -Πολύ καλά ενθυμούμεθα που ο μόνιμος συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού σας, και υπεύθυνος του Γραφείου Προπαγάνδας του Νομάρχη Ροδόπης κ. Γιαννακιδη, ο κ. Αντωνίου, κατά την προεκλογική περίοδο του 2007, προπαγάνδιζε τα προτερήματα του τότε υποψήφιου βουλευτή και τώρα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Χατζηοσμάν, ο οποίος από το 1988-1989 δηλώνει απερίφραστα ότι είναι Τούρκος στο γένος.
    (Κύριε Χατζηοσμάν απλά το αναφέρουμε, δεν έχουμε κάτι εναντίον σου)
    -Επίσης για την ιστορία αναφέρουμε, ότι ο αποστάτης της Δημοκρατικής παράταξης υποψήφιος δήμαρχος το 2006, κ. Δάμων Δαμιανός σε προεκλογικές συνεντεύξεις του στην «ΔΕΛΤΑ TV», για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, και με την συμβουλή του συνεργάτη του, δημοσιογράφου κ. Ντεντέ, επιμόνως διακήρυττε , ότι με την εκλογή του ως Δημάρχου, η πρώτη του φροντίδα θα είναι να απαιτήσει από την κυβέρνηση την αλλαγή του νόμου σε ότι αφορά την λειτουργία της Μουφτείας, και συγκεκριμένα υποστήριζε ότι ο Μουφτής πρέπει να εκλέγεται!!!!!!!
    Ο κ. Ντεντέ ωφελήθηκε ποικιλοτρόπως, και ο κ. Δαμιανός «έφαγε πόρτα», από την μειονότητα, καταψηφίσθηκε.
    -Μόνο σε αυτά τα λίγα παράλογα που αναφέρουμε, και όλως παραδόξως συνέβησαν σε κρίσιμες προεκλογικές περιόδους για την χώρα μας δεν αντιδράσατε κ.κ. δημοσιογράφοι και κ. Πρόεδρε και κατά φαντασία υποψήφιε δήμαρχε, όπως αντιδράσατε σε μια μπροσούρα του φοιτητικού κινήματος. Θα διδαχθούν την πολιτική ιστορία από τους αξιόλογους καθηγητές του ΔΠΘ, θα τα μάθουν και τότε θα σας κάνουν επιστημονική ανάλυση!!!!!!!!

    -Στο νομό Ροδόπης υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας, και εσείς σαν «έγκριτοι δημοσιογράφοι», οφείλετε να το γνωρίζετε, και όχι να προσπαθείτε να «κουκουλώνετε» τα τερτίπια των οργανωμένων πολιτοφυλάκων. Μερικά πρόσωπα αυτής της νοοτροπίας, τα φιλοξενήσατε αρκετές φορές στον τηλεοπτικό σταθμό σας, για να αναλύσουν θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Μακεδονικό «Ζήτημα», το Μειονοτικό «Ζήτημα», και λοιπές «ενοικιασμένες», μπούρδες. Ζούμε σε συντεταγμένο Κράτος, και δεν έχουμε την ανάγκη των μπουρδολόγων να μας διαφωτίζουν για πατριωτική συνείδηση κλπ μπουρδολογήματα.
    -Οι «Los Decamisados», δεν είμαστε κουκουλοφόροι, απλά από το κανάλι σας «διδαχθήκαμε» πώς να λειτουργούμε. Γιατί μια δεκαετία σχεδόν μέσα από τον τηλεοπτικό σας σταθμό προπαγανδίζατε συνειδητά:
    -Την Παγκοσμιοποίηση, την νεοφιλελεύθερη και φιλελεύθερη σκέψη και νοοτροπία, την νεοφιλελεύθερη παγκόσμια οικονομία, τον τρόπο απόκτησης «εικονικού» πλούτου, και τα αποτελέσματα αυτών των αδόκιμων θεωριών τα ζούνε οι λαοί της υφηλίου καθημερινά. Προπαγανδίζατε ότι μέσα από το Internet θα εκφράζονται οι καταπιεσμένοι λαοί ελεύθερα, και εμείς αυτά τηρούμε με «Βατοπέδια Θρησκευτική Ευλάβεια».
    - Δεν γνωρίζουμε αν είστε γονείς, γιατί η συμπεριφοράς σας απέναντι σε δύο νέα παιδιά που σπουδάζουν με άδηλο μέλλον σε ότι αφορά το «πικρό ψωμάκι», είναι αχαρακτήριστη.

    Emilio Salvatore e Dolores Ibaruri (Pasionaria)-

    ΣΣ. Ευπρόσδεκτη, κάθε κριτική από την «ΔΕΛΤΑ TV».
    Μόνον οφείλουμε να σας στείλουμε τα ρεπορτάζ των γεγονότων της ντροπής τα οποία αναρτήθηκαν σε blogs πανελλήνιας εμβέλειας για να ενημερωθείτε πληρέστερα. Θα συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε από τον τηλεοπτικό σας σταθμό. Ευχαριστούμεε θερμά για την ευγενή φιλοξενία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.