2.1.09

Όταν ένας άνθρωπος δεν σέβεται τους νεκρούς!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται με το αν ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης πήγε στα μπουζούκια την μέρα (μάλλον καλύτερα νύχτα) που δολοφονήθηκε ο 15χρονος μαθητής Αλέξης Γρηγορόπουλος. Είναι πταίσμα μπροστά σ’ αυτά που έκανε πέρσι το καλοκαίρι.
Τον Αύγουστο του 2007 κι ενώ ο Πρωθυπουργός (και κουμπάρος του) Κώστας Καραμανλής κήρυσσε την χώρα σε τριήμερο πένθος και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης ανέστελλε όλες τις κομματικές προεκλογικές εκδηλώσεις, παράδειγμα που ακολούθησαν όλα τα πολιτικά κόμματα, αυτός πραγματοποιούσε ακάθεκτος προεκλογικές συγκεντρώσει ς με αστυνομικούς σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής. Την ώρα που 80 συνάνθρωποι μας είχαν χάσει την μάχη με την ζωή!!!
Και μου λέτε εσείς μετά για μπουζούκια; Ο άνθρωπος δεν έχει τσίπα…

Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.