27.8.07

Πως μια προεκλογική ομιλία γίνεται συνάντηση – συζήτηση

Έχουμε και λέμε…Ευχαριστώ την «φαρμακόγλωσσα» για τις πληροφορίες της. Αλλά μπορεί να μου στέλνει κατευθείαν ότι «υλικό» έχει στο email μου και να μην το παραλαμβάνω μέσω τρίτου (στην προκειμένη περίπτωση από τον Νίκο).
Καταλαβαίνοντας ο υφυπουργός εξωτερικών και βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης την «πατάτα» που έκανε, δηλαδή εν μέσω κηρύξεως εθνικού πένθους να κάνει προεκλογικές ομιλίες και μάλιστα σε αστυνομικούς που είναι και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, έστειλε δελτίο τύπου στα τοπικά ΜΜΕ προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Την προεκλογική του ομιλία, την παρουσιάζει σαν μια συγκέντρωση και συζήτηση μεταξύ του ιδίου και των αστυνομικών για την καλύτερη πρόληψη των πυρκαγιών. Μάλιστα μιλάει στο δελτίο τύπου για αποτελεσματική αντιμετώπιση της πυρκαγιάς της Γρατινής, περιστατικό το οποίο συνέβη μετά την «συνάντηση – συζήτηση» με τους αστυνομικούς.
Εύλογη μου απορία είναι ότι ο τόσο επικοινωνιακός υφυπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, που όπου και αν πάει κουβαλάει μαζί του τηλεοπτικές και φωτογραφικές κάμερες πως και δεν είχε κανένα πλάνο ή καμία φωτογραφία να επισυνάψει στο δελτίο τύπου; Άντε να πιστέψω ότι δεν είχε κανένα από τα προαναφερόμενα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, το τόσο οργανωμένο γραφείο τύπου του γιατί έστειλε το δελτίο τύπου σήμερα στις 13:24, δηλαδή 27 ώρες μετά!!!!;;;; Και γιατί στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα μας στη ρεσεψιόν του Ξενοδοχείου την ώρα της εκδήλωσης, οι ρεσεψιονίστ δεν μας δίνανε πληροφορίες και ρωτούσανε συνέχεια αν είμαστε δημοσιογράφοι;
Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει, τουλάχιστον για τους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και τις περιουσίες τους! Το να παίζεις με την νοημοσύνη του Λαού, πιστεύω ότι δεν θα σου βγει σε καλό!...

Γράφει ο μπαρουτοκαπνισμένος Μιχάλης Κωνσταντίνου
mixakosta@yahoo.gr

Το post αναδημοσιεύεται από το PRESS-GR (δείτε εδώ...)
Το PRESS-GR δημοσιεύει και την απάντηση Στυλιανίδη. Ενδιαφέρον έχει να διαβάσετε τα σχόλια (δείτε εδώ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.