27.8.07

Γράφει τους νεκρούς των πυρκαγιών στα παλιά του τα παπούτσια

Ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά blog σε αναγνωσιμότητα, το PRESS-GR, αναδεικνύει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Παρέμβασης για την προεκλογική συγκέντρωση του υφυπουργού εξωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη στο ξενοδοχείο CHRIS & EVE της Κομοτηνής, με εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, εν μέσω του γενικού πανεθνικού πένθους, με τίτλο «…και τα πάντα για τα…ψηφαλάκια!».

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κι ενώ σ’ όλη την Ελλάδα έχουν αναβληθεί όλες οι δραστηριότητες των πολιτικών κομμάτων και των υποψηφίων τους, αυτός συνεχίζει ακάθεκτος την προεκλογική του εκστρατεία. Αφού δεν σέβεται τους νεκρούς από τις πυρκαγιές, πώς θα πειθαρχήσει και στην «εντολή» του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη για αναβολή όλων των προεκλογικών εκδηλώσεων των υποψηφίων της ΝΔ (διαβάστε την ανακοίνωση); Μια επιθυμία του ίδιου του Καραμανλή, που ο κουμπάρος του όμως την έγραψε στην παλιά του τα παπούτσια.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/8/07 11:22

    lamogio kleftokota ntropi sou!den sebesai tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/07 16:37

    Εδώ ο κολλητός του ¨καταλληλότερου" δεν σεβάστηκε τους ζωντανούς που τον ψήφισαν το 2004..., θα σεβαστεί τους νεκρούς που δεν έχουν και ψήφο;;;!!!!!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/07 16:54

    Και με την ευκαιρία,θα πω και κάτι άλλο ενδιαφέρον:Στα 10 μεγάλα βήματα του κουμπάρου του "ακαταλληλότερου" σε εκείνο που λέει για το πολιτικό - κοινωνικό κέντρο, σχετικά με την ΕΜΑΚ, ας πληροφορήσει κάποιος από τους υπερπατριώτες της παράταξής του, ότι η ΕΜΑΚ έγινε επί ΠΑΣΟΚ, νοικιάστηκαν και διαμορφώθηκαν οι χώροι εγκατάστασης επί ΠΑΣΟΚ και έγινε διαγωνισμός για την πρόσληψη των πυροσβεστών, διαγωνισμό που ο ψευταράς κουμπάρος του "ακαταλληλότερου" τον ακύρωσε!!!!Μετά από τρία χρόνια λοιπόν επανέλαβαν τον διαγωνισμό, αφενός για να φαίνεται ως δικό τους επίτευγμα, αφετέρου να αποκλείσουν το ενδεχόμενο πρόσληψης μη κυανού πυροσβέστη!!!Αυτά προς το παρόν για τις δράσεις και τα βήματα του κουμπάρου του "ακαταλληλότερου".Έτσι, για να μη νομίζουν ότι μας δουλεύουν... Θα επανέλθω απαρριθμώντας τα ΔΕΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ....ένα, ένα, για να πονάει περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/8/07 20:53

    Μια που ειπες για ΕΜΑΚ , να ρωτησω τι κομμα ειναι ο διευθυντης της ΕΜΑΚ Ροδοπης; και ποιον υποψηφιο δημαρχο υποστηριζε στις δημοτικες εκλογες; Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Δεν ειναι τα παντα κομματικα σ αυτο τον τοπο. Αυτο ελπιζω δηλαδη, για το καλο ολων μας. Ουτε ολοι οι δεξιοι ειναι καλοι ουτε ολοι οι αριστεροι. Υπαρχουν και καλοι και κακοι σε ολα τα κομματα. Στο χερι ολων μας ειναι να τους απομονωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/8/07 21:23

    ΦΙΛΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΜΑΚ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ.................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.