2.1.09

«…Έκανε διακοπές στο χωριό της γυναίκας του!...»

Για να συμμαζέψει την σεμνή και ταπεινή εκδρομή του, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης «βάπτισε» την Βασιλίτσα Γρεβενών ως γενέτειρα της γυναίκας του Γιούλης Παπαχρήστου

Αφού έκανε οικογενειακές διακοπές τα Χριστούγεννα, γιατί αναγκάστηκε να πει και πάλι ψέματα; Τα Χριστούγεννα η οικογένεια Στυλιανίδη βρέθηκε στην σουίτα Grand Resort Vasilitsa, στο ομώνυμο παραθεριστικό κέντρο των Γρεβενών. Για τον λόγο αυτό δέχθηκε για μια ακόμη φορά, σύμφωνα με το υπουργικό παρα-περιβάλλον, την επίθεση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που σαν στόχο είχαν να πλήξουν τον ίδιο, παραμονές του αναμενόμενου κυβερνητικού ανασχηματισμού.
Η επίσημη δικαιολογία του Ευριπίδη Στυλιανίδη, που παρουσιάστηκε μέσω συνεργατών του, στις εφημερίδες, στο παρασκήνιο, ακόμα και σε μπλογκς, ήταν ότι ο κάθε υπουργός πρέπει να ξεκουράζεται λίγες μέρες, πόσο μάλιστα όταν βρίσκεται και στο χωριό της γυναίκας του.
Για μια ακόμη φορά όμως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ή αυτοί που τον συμβουλεύουν … ψεύδονται. Η γυναίκα του υπουργού έχει καταγωγή τον Κορυδαλλό Τρικάλων και όχι την Βασιλίτσα Γρεβενών. Αν και πάλι δεν μας πιστεύετε, κάνοντας μια αναδρομή στο αρχείο της δεξιάς προπαγανδιστικής φυλλάδας της Κομοτηνής, τον «Χρόνο», μπορείτε να διαβάσετε (ή κάντε κλικ στην φωτογραφία) στο ρεπορτάζ του γάμου του Ευριπίδη Στυλιανίδη ότι «…το προηγούμενο βράδυ ο πατέρας της νύφης οργάνωσε παραδοσιακό γλέντι για όλους τους συγγενείς του που ήλθαν από την Ήπειρο και τη Θεσσαλία…»!

Τώρα αν τα Γρεβενά ανήκουν στην Ήπειρο ή την Θεσσαλία, εμείς είμαστε ψηφοφόροι του Ευριπίδη. Άντε καλή χρονιά και την επόμενη φορά, με πιο πιστευτές δικαιολογίες!!!

Γράφει ο Μιχάλης «εκ Γρεβενών» Κωνσταντίνου
mixakosta@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.