17.12.08

Τελειώνουν τον Κοτσάκη και οι Αρτοποιοί της Κομοτηνής

Με επιστολή – καταγγελία, μέλη του συλλόγου αρτοποιών της Κομοτηνής, η οποία κοινοποιείται στον Νομάρχη Ροδόπης, τον δήμαρχο, το Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης καθώς και σε όλους τους προέδρους των σωματείων του νομού, ζητούν να μάθουν από την διοίκηση του σωματείου, ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Του κλάδου ή προσωπικά τους;;; Η επιστολή είναι πολύ αποκαλυπτική.
Διαβάστε την…

ΟΜΑΔΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
Αγαπητοί συνάδελφοι αρτοποιοί,
Θέλουμε έτσι απλά να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες του Σωματείου μας. Για τους ανθρώπους που εκλέξαμε να μας εκπροσωπήσουν και θέτουμε ένα ερώτημα: Ποιους εκπροσωπούν αυτοί οι κύριοι, εμάς ή τους εαυτούς τους;
Σας στέλνουμε μια κατάσταση με τις οφειλές της Δημαρχίας προς τους επαγγελματίες της Κομοτηνής, για να δείτε μέσα σε αυτούς και τα περισσότερα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου των Αρτοποιών. Ο κλάδος των αρτοποιών έχει 60 – 65 φούρνους μόνο όμως οι 5 πουλάνε στη Δημαρχία:
1) Αλμπάνης Πολυχρόνης & ΣΙΑ (7.630,00€)
2) Α.Θεοδωρίδης & ΣΙΑ Ο.Ε. (1.885,68€)
3) Αντωνακόπουλος Γ. – Βουτσελάς Ο.Ε. (1.198,02€)
4) Αφοί Δαλθανάση Ο.Ε. (1.614,07€)
5) Τσακμάκης Θ. Ιωάννης (976,53€)
Η Δημαρχία εξυπηρετεί μόνο δικά της παιδιά!!! Αυτούς που την γλύφουν! Η δική σας ευαισθησία που είναι μέλη της Διοίκησης;

Γι’ αυτό όταν ήρθε η σειρά μας να κάνουμε απεργία ο υποτακτικός Πρόεδρος μας, που τα παίρνει χοντρά από τον Δήμο Κομοτηνής, κος Αλμπάνης είπε καθαρά ότι «ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ». Ε! κ. Αλμπάνη όταν παίρνεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ εσύ και σχεδόν όλα τα μέλη της Διοίκησης; Τι προβλήματα έχεις; Ρωτάτε όμως και εμάς, χριστιανούς και μουσουλμάνους, που δουλεύουμε για ένα μεροκάματο και από πάνω μας καρφώνουν κάποιοι και στις διωκτικές αρχές;
Τι κάνατε εσείς μέλη της Διοίκησης για να μας προτιμούν οι επαγγελματίες και να μην παίρνουν ψωμιά από γειτονικούς νομούς; Τι προσφέρετε στο Σωματείο μας πέρα από το να μας καταγγέλουν και να μοιράζουν ψωμιά στις εκδηλώσεις του Κοτσάκη, δήθεν σαν Σωματείο αφού πρώτα τα παίρνουν χοντρά αυτοί οι 5 γνωστοί.
Οι Διοικήσεις των Σωματείων βγαίνουν για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κλάδου και όχι τα προσωπικά τους όπως αυτοί οι λίγοι, που λειτουργούν μόνο προς το προσωπικό τους συμφέρον!
Προς το παρόν δεν λέμε τα ονόματα μας γιατί φοβόμαστε αυτούς που μας καταγγέλλουν. Τους ξέρετε εσείς έτσι δεν είναι μέλη της Διοίκησης;
ΟΜΑΔΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΥΓ1: Αυτά τα ποσά έχετε να παίρνετε. Άραγε πόσα έχετε πάρει τα 2 τελευταία χρόνια
ΥΓ2: Εσείς κύριε Δήμαρχε να τα χαίρεστε τα δικά σας παιδιά και να θυμάστε ότι η Κομοτηνή δεν έχει μόνο 5 φούρνους.
Εμείς πάντως δεν θα το ξεχάσουμε όταν έρθει η ώρα. Να είστε σίγουρος για αυτό.

Διαβάστε σχετικά:

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/12/08 21:50

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΒ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΛΥΜΜΗΡΟΠΑΘΩΝ ΣΕ ΨΩΜΙ,ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ,ΧΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤ-ΜΑΤΑ.Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.(ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ)ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Ν ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/12/08 22:00

    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΡ-ΠΟΙΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/12/08 22:12

    ΤΡΙΤΟ,ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΑΦΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ.(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΟΙ)ΤΕΤΑΡΤΟ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΖΙΡΟΥΣ ΑΠΟ 400.000-1.000.000Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 2-3000Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/12/08 22:29

    ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΣΤΟ ΕΠ-ΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.(ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ)ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΟΙ ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ.Α ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ? ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/12/08 22:36

    ΠΑΓΜΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΤΑΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΑ ΚΙΛΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/12/08 22:46

    Αξιότιμε κύριε Δαλθανάση.Ψωνίζουμε από το μαγαζί σας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Από γενιά σε γενιά θα έλεγα.Ο φούρνος σας,αν δεν απατώμαι είναι από τον παππού σας,από το 1922.Λυπάμαι πάρα πολύ για το λεξιλόγιο και το ύφος σας.Λυπάμαι αλλά μόλις χάσατε έναν πελάτη.Δεν θέλω να πω ποιος έχει δίκιο στην προκειμένη περίπτωση,αλλά έχασα πάσα ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/12/08 06:58

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΕ ΤΖΙΜΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΜΠΕΡΣ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.