17.12.08

«Τυχαίο γεγονός» χαρακτηρίζει την δολοφονία του 15χρονου Αλέξη η δημοτική αρχή της Κομοτηνής

Ξεγυμνώνεται πλέον ο Δημήτρης Κοτσάκης. Τα χουντικά του αισθήματα βγαίνουν στο προσκήνιο!!!

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης και μερίδα των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, στην προσπάθεια να αποφύγουν εντέχνως το ψήφισμα που έφερε προς ψήφιση η αντιπολίτευση και αφορούσε την καταδίκη της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, χαρακτήρισαν την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού … ως «τυχαίο γεγονός».
Ο δήμαρχος μάλιστα, όταν πήρε τον λόγο, είπε το εξής απίστευτο: «…δεν γίνεται να καταδικάσουμε την αστυνομία. Είναι σαν να καταδικάζουμε την γενιά των 700€!!! Εμείς δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος είναι δολοφόνος και να τον καταδικάσουμε. Υπάρχουν αρμόδιο όργανα γι’ αυτό!!!...».

Η δημοτική αρχή, εξέδωσε μόνη της ψήφισμα το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και μοιράστηκε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Απ’ αυτό λείπουν δυστυχώς οι λέξεις «καταδίκη», «δολοφονία», «ευθύνες», ενώ για τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης, όπου αποκλείστηκαν πεντακόσιοι και πλέον φοιτητές στην Νομική Σχολή από «αγανακτισμένους πολίτες» … δεν γίνεται κουβέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.