14.11.08

Στέφανος Τζουμάκας: Ο Λαός θα στείλει την ΝΔ στην αντιπολίτευση

Ο Στέφανος Τζουμάκας στην Κομοτηνή
Με αιχμή του δόρατος την οικονομική κατάσταση, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Στέφανο Τζουμάκα, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην αγορά της Κομοτηνής, με θέμα την οικονομική κρίση, ώστε να προβληθεί η αναξιοπιστία και την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχε ο πρώην βουλευτής με τον επαγγελματικό κόσμο της πόλης, ενημερώθηκε για τα οικονομικά και εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε βέβαιος για την νίκη του ΠΑΣΟΚ, ενώ ερωτηθείς για το αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έτοιμο για εθνικές εκλογές δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή και ο λαός θα στείλει την ΝΔ στην αντιπολίτευση. Υπάρχει κρίση πολιτικής διακυβέρνησης και για αυτό πρέπει να πάμε σε αλλαγές». Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση η οποία μαστίζει την χώρα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και έδωσε την εξήγηση του, σε ερώτηση που του τέθηκε, για την πτώση της κυβερνώσας παράταξης στις δημοσκοπήσεις. «Η ΝΔ πέφτει λόγο της οικονομικής της πολιτικής, κυρίως, της μείωσης των εισοδημάτων με αυξήσεις κάτω από τον πληθωρισμό. Η κρίση που έφερε η ΝΔ στους θεσμούς δεν αφήνει απαθή την ελληνική κοινωνία, η οποία δεν δέχεται την αυθαιρεσία».
  • Ακούστε όλη την συνέντευξη τύπου στο WER RADIO της PIAZZA del POPOLO εδώ…
  • Φωτογραφίες από την συνέντευξη τύπου και από την επίσκεψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην αγορά της Κομοτηνής στο Flickr…

1 σχόλιο:

  1. Ο λαός θα στείλει τη ΝΔ στο... κρεβάτι!Για να "τον παίρνει" και επισήμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.