17.11.08

Δεν θα είμαστε η πρώτη γενιά που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη

Με το σύνθημα αυτό, που παραπέμπει στο σήμερα, και με την συμμετοχή συνδικαλιστικών φορέων, εκπροσώπων των κομματικών παρατάξεων, φοιτητών αλλά με εμφανή την απουσία των πανεπιστημιακών, πραγματοποιήθηκε η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου που οργανώθηκε από τις φοιτητικές παρατάξεις, οι οποίες παρέλασαν με τα δικά τους συνθήματα και τις δικές τους φραστικές αντιπαραθέσεις. Η πορεία διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής, ξεκινώντας από το κτίριο της παλιάς Νομικής και κατέληξε στο ηρώο όπου έγινε κατάθεση στεφάνων.
Απίστευτη ήταν η στάση των μελών της δημοτικής αρχής, που ενώ δεν υπήρχαν στην κυριολεξία σε όλη την πορεία, εμφανίστηκαν την ώρα της κατάθεσης στεφάνων, μόνο και μόνο για την δημόσια εικόνα τους. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Ερελιάδης ως εκπρόσωπος του δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Ναλμπάντης ως εκπρόσωπος της ΝΟΔΕ Ροδόπης της ΝΔ και ο Αντώνης Γραβάνης εκπροσωπώντας το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Κομοτηνής κατέφθασαν στο χώρο του μνημείο … με τα αυτοκίνητα τους!!!
Ουέ γραμματείς και φαρισαίοι, υποκριταί!
Πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.