11.11.08

Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;

Ή καλύτερα ποιος μπορεί να κατορθώσει κάτι παρόμοιο;;; Γιατί περί κατορθώματος πρόκειται!
Άνθρωπος της δημοσιογραφίας από την περιφέρειά μας τοποθετήθηκε από το «κεφάλαιο της Ροδόπης» σε θέση παρεμφερή με το επάγγελμα του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Όμως ο ίδιος είχε τότε άλλες ανησυχίες εκτός από το να ρουφιανεύει το τότε Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Αγγελόπουλο. Σαν άνθρωπος της αγοράς και καθηγητής της «έντιμης δημοσιογραφίας» μπλέχτηκε σε μια υπόθεση «αγοραίων» πολυτελών αυτοκινήτων, που ακόμα που ενώ πληρώθηκαν … ακόμα αναζητείται η τύχη τους!!! Αυτό δεν είναι φαντασία, μιας και οι εν λόγω φήμες οργιάζουν στον τοπικό εμπορικό κόσμο του αυτοκινήτου.
Εν συνεχεία και αφού εκδιώχθηκε σχεδόν με τις κλωτσιές, τοποθετήθηκε στο γραφείο τύπου του «κεφαλαίου της Ροδόπης». Από εκεί ανέλαβε να μηνύει και να κάνει αγωγές για το αφεντικό του, γιατί ο ίδιος δεν είχε κότσια, καθώς και την δημόσια εικόνα του. Το αποτέλεσμα ήταν από τους 20.000 σταυρούς, να υποχωρήσει στους 15.000 και αν (ΑΝ λέμε) ξαναβάλει στη εκλογική του περιφέρεια ο αφέντης του, το αποτέλεσμα γι’ αυτόν θα είναι τραγικό. Με το ζόρι 10.000 σταυρούς και bye bye ελληνικό κοινοβούλιο.
Βουλιάζει το σκάφος κι αυτός τρέχει να σωθεί στο … αμπάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.