11.11.08

Μόνη ελπίδα για τον τόπο … να φύγουν μια ώρα νωρίτερα!

Με σημερινό του ανάρτηση στο ιστολόγιο του, με τίτλο «μόνη ελπίδα οι Έλληνες», ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατούλης, απαντάει στον Κώστα Καραμανλή για την διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, με πολύ σκληρή γλώσσα, που δύσκολα χρησιμοποιεί ακόμα και η αντιπολίτευση.
Το μόνο που περιμένει τώρα, όλο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, είναι μία επιστολή από κάποιο τοπ μόντελ ή κάποια τραγουδίστρια της μεσημεριανής ζώνης της τηλεόρασης προς τον πρωθυπουργό, για την επανένταξη του Πέτρου Τατούλη ξανά στην κυβερνώσα παράταξη.
«…Με τη σημερινή του πράξη ο πρωθυπουργός αποκαλύπτεται ως συνένοχος. Συνένοχος στη διαφθορά. Συνένοχος στην ανικανότητα. Συνένοχος στην αναποτελεσματικότητα. Με τη σημερινή του πράξη ο πρωθυπουργός πήρε θέση. Ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, διάλεξε τη διαφθορά από τη διαφάνεια. Επέλεξε το νοσηρό δρόμο της συγκάλυψης από το «όλα στο φως». Ένας πρωθυπουργός σε ομηρία και εγκλωβισμένος σε προσωπικά αδιέξοδα είναι επικίνδυνος για τη χώρα…»
Διαβάστε την συνέχεια στο blog του Πέτρου Τατούλη εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.