19.10.08

Ο «χαφιές» επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος…

Κομοτηνή, έτος 1991. Ο Μανώλης Κοττάκης είναι υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχίας, με Νομάρχη τον αλήστου μνήμης Διονύση Καραχάλιο και, εκ των επιτελών, τον σημερινό αντιδήμαρχο Κώστα Ναλμπάντη. Ο Μανώλης Κοττάκης φοιτητής της Νομικής, δραστήριο μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της τοπικής ΟΝΝΕΔ, δημοσιογραφεί στην τοπική εφημερίδα «Ο ΧΡΟΝΟΣ» και στο ραδιόφωνο του αείμνηστου Τάσου Δουλγεράκη «ΕΡΚΟ» («Ελεύθερη Ραδιοφωνία Κομοτηνής»). «Εθήτευσε» ακόμη στο τοπικό ραδιόφωνο «ΔΙΑΥΛΟΣ» (της εποχής εκείνης) και στην ΕΡΑ Κομοτηνής, από το «νευραλγικό» πόστο των περίφημων «επιτροπών δεοντολογίας», οι οποίες ήταν υπεύθυνες για την «απόλυση» δημοσιογράφων, όπως η Μάγδα Πανονίδου, η Σωτηρία Μαραγκοζάκη και του Ξάνθου Κώστογλου. Από την «ελεύθερη ραδιοφωνία» ο Μανώλης Κοττάκης ανέπτυξε έντονη «δημοσιογραφική» δράση στα γεγονότα του Γενάρη του 1990, με τις δυναμικές συγκεντρώσεις της μειονότητας, οπότε με εθνική έξαρση καλούσε τους «ανησυχούντες χριστιανούς» στο αντισυλαλλητήριο του κ.Δαμασκηνού.
«Νευραλγικό» ρόλο ο Μανώλης Κοττάκης ανέλαβε και ως υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Νομαρχίας, «καρφώνοντας» τα τοπικά ΜΜΕ στη τότε Γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών. Στην «αναφορά» του προς τον τότε προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πληροφόρησης της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Πληροφοριών κ. Χιωτάκη, την οποία δημοσιεύουμε σε φωτοτυπία και ολόκληρο το κείμενο παρακάτω, ο Μανώλης Κοττάκης «διακρίνει» τις «φιλοκυβερνητικές» και «μη φιλοκυβερνητικές» εφημερίδες. Ομολογεί «παρεμβάσεις» για την «ομαλοποίηση» του κλίματος στον τοπικό Τύπο ώστε «να προβάλλονται επαρκώς το κυβερνητικό έργο και ο κ. Νομάρχης» και επιδίδεται σε προσβλητικά και υποτιμητικά σχόλια, «υποταγής» στον απόλυτο (λογο)κριτή, για εφημερίδες και ραδιόφωνα, όπως «..κινείται πλέον σε κόσμια επίπεδα» ή «…είναι συνεργάσιμοι όλοι τους». Αξίζει πάντως να σημειωθεί και η απαξιωτική για την τοπική φιλοξενία, διχαστική αποστροφή της «αναφοράς» του, στην οποία τονίζει ότι «…είμαι από την Αίγινα και οι Νότιοι εδώ δεν χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης».

Γράφει λοιπόν ο Μανώλης Κοττάκης:
«Κύριε Χιωτάκη Θα ήθελα κατ’ αρχήν να σας ζητήσω συγνώμη για την μη αποστολή οιασδήποτε εκθέσεως από το Γραφείο Τύπο και Πληροφοριών Θράκης. Αποτελεί μια παράλειψη η οποία δεν οφείλεται στον υπογράφοντα. Από της αναλήψεως των καθηκόντων μου τον Αύγουστο ουδείς με πληροφόρησε ότι έχω τέτοια υποχρέωση απέναντί σας. Μοιραία αυτή η πρώτη επαφή μαζί σας θα περιοριστεί σε κάποια γενικά συμπεράσματα που εξήγαγα σ’ αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα για τις σχέσεις Τύπου και Πολιτείας. Στην Κομοτηνή κυκλοφορούν τέσσερεις ελληνόφωνες εφημερίδες (δύο διάκεινται φιλικά στην κυβέρνηση, δύο ανήκουν στην αντιπολίτευση).Η τοποθέτησή μου στο Γραφείο Τύπου ενόχλησε τον ένα εκ των δύο φιλικά διακείμενων προς την κυβέρνηση εφημερίδων ο οποίος κατέστησε σαφές ότι η εφημερίδα του δεν θα προβάλλει το κυβερνητικό έργο αν δεν απομακρυνθώ από την υπηρεσία. Τον ενόχλησε σφόδρα το γεγονός ότι απετέλεσα στο παρελθόν συντάκτης της έτερης φιλοκυβερνητικής εφημερίδος. Ανέμενα βεβαίως κάποιες επιθέσεις λόγω του νεαρού της ηλικίας μου και λόγω καταγωγής (είμαι από την Αίγινα και οι Νότιοι εδώ δεν χαίρουν ιδιαιτέρας εκτίμησης), αλλά όχι αυτής της μορφής. Δεν θα αναφέρω το όνομά του εκδότη γιατί δεν μου αρέσει να καταφέρομαι εναντίον συναδέλφων, είτε δημοσίως είτε ιδιωτικώς. Η όποια προσωπική αναφορά έγινε στο μέτρο που το παραπάνω γεγονός επηρέασε τις σχέσεις του εκπροσώπου της Πολιτείας (Νομάρχη) με φιλική του εφημερίδα και διεύρυνε το αντιπολιτευτικό μέτωπο στον τοπικό Τύπο. Δέχτηκα αρκετές επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Η όποια όμως προσωπική πικρία δεν με εμπόδισε να αντιληφθώ ότι είχαμε ανοίξει «τρία» μέτωπα και αυτό δεν ήταν καλό και για τον Νομάρχη και για την κυβέρνηση κατ’ επέκτασιν. Με κατάλληλες ενέργειες φροντίσαμε να εκτονώσουμε την κρίση. Βέβαια οι επιθέσεις εναντίον μου αραιά και που γίνονται, το μείζον όμως είναι ότι ο κ. Νομάρχης και το κυβερνητικό έργο προβάλλονται επαρκώς από την «ΠΑΤΡΙΔΑ», τον «ΧΡΟΝΟ» και το «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ», ενώ ο αντιπολιτευόμενος «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» κινείται πλέον σε κόσμια επίπεδα. Με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερο πρόβλημα έως τώρα. Είναι συνεργάσιμοι όλοι τους. Λιτή είναι κατ’ ανάγκην αυτή η πρώτη ενημέρωση. Σε επόμενες εκθέσεις θα είμαι περισσότερο εκτενής».
Αυτά συμβαίνουν την περίοδο 1990-1993 επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη. Ο κ. Κοττάκης θα ακολουθήσει το αφεντικό του Νομάρχη Διονύση Καραχάλιο στην … ηρωική του έξοδο προς την «Πολιτική Άνοιξη» του Αντώνη Σαμαρά, η επίσκεψη του οποίου, ως Υπουργού Εξωτερικών, σε κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης, λίγες μέρες πριν τα γεγονότα του Γενάρη του 1990 υπήρξε καθοριστική, όπως λένε, για ότι επακολούθησε τις γκρίζες εκείνες ημέρες. Πέρασαν δέκα και…λοιπόν χρόνια και σύμφωνα με την «προφητεία» Μητσοτάκη κανείς πλέον δεν θυμάται πρόσωπα και γεγονότα. Καραχάλιος και Κοττάκης επανέκαμψαν στην «Νέα Δημοκρατία», ενώ ο δεύτερος φιγουράρει ως έγκριτος συντάκτης φιλοκυβερνητικών εφημερίδων («Απογευματινή» και «Ελεύθερος Τύπος» σήμερα και εκπομπών στην «κρατική» Ραδιοφωνία-Τηλεόραση (σσ:ο «εγκληματίας» στον τόπο του εγκλήματος δηλαδή). Η δράση του στο Πανεπιστήμιο έκανε θόρυβο εκείνα τα χρόνια, αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω λεπτομέρειες. Θα τον θυμούνται από την καλή και την ανάποδη οι συμφοιτητές του, οι οποίοι αν διαβάσουν αυτό το σχόλιο μπορούν να συνδράμουν σε μια πληρέστερη πληροφόρηση. Θα έχουν ιδιαίτερη σημασία οι πληροφορίες αυτές μιας και το βιβλίο που συν-έγραψε με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη έχει σχέση με την ιδιωτικοποίηση στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Δεν περιμένουμε από τον υπουργό να αντιδράσει στα «νεανικά σφάλματα» του έτερου συγγραφέα του … «μυθιστορήματος των δύο», που φέρει τον υπεροπτικό τίτλο «Κόντρα στη δικτατορία των μετριοτήτων», που δεν φαίνεται να «οδηγεί» σε μια δημοκρατική πρόταση ή λύση, αλλά μάλλον στην υπερφίαλη αντίστιξη με την «ολιγαρχία των αρίστων». Πρέπει όμως να γνωρίζει, μιας και αναφέρεται σε δικτατορίες, ότι στην ιστορία, τις «ολιγαρχίες των αρίστων», από τις «δικτατορίες των μετριοτήτων», τις χώριζε πάντα ένας…Γεωργαλάς (σσ: είναι αλήθεια ότι αυτός γράφει ακόμη τους λόγους του βουλευτή της «Νέας Δημοκρατίας» κ. Καμένου;).
Για να θυμούνται οι μεγάλοι και να μαθαίνουν οι μικροί. Ιδιαίτερα κάποιοι «συνάδελφοι» που επανέκαμψαν από εκείνη τη… χρυσή επιρροή του Κοττάκη για να είναι οι σημερινοί επι-σιτιστές της επικαιρότητας του κ. Στυλιανίδη. Ουαί...

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/10/08 13:00

    Καλά μας δουλεύεις; Απ' αυτή τη δημοσίευση προκύπτει ότι είναι χαφιές ή ότι εργαζόταν;
    Απ' ότι φαίνεται το σύστημα καλά κρατεί...
    ΑΠΑΞΙΩΣΗ και ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ των επιτυχημενων και των ικανών...
    Επιστροφή σε άλλες εποχές;
    Πιστεύετε ότι ο λαός μασάει κουτόχορτο;
    ΣΥΝΤΟΜΑ θα πάρετε τις απαντήσεις σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/10/08 00:17

    Είναι γνωστός ο ρόλος του ξεπουλημένου αυτού σκουληκιού, που κανείς αναγνώστης ή θεατής δεν το υπολογίζει ως δημοσιογράφο, αλλά ως φερέφωνο της κρατικής εξουσίας. Πάντως, την ίδια χρονική περίοδο, σε γραφείο Τύπου Νομαρχίας της Θράκης υπηρετούσε και ο Άρης Πορτοσάλτε, η άλλη φωνή της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/10/08 10:41

    www.arelis.gr
    περιεχει ερωτονομικον που απαγορευθηκε λογω του
    αντικαπιταλιστικου του περιεχομενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/10/08 22:33

    ΘΑ ΑΣΤΙΕΥΕΣΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ..ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ?ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Ο Κ.ΚΟΤΑΚΗΣ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...Κ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ...ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΜΩΝΑ ΔΑΜΙΑΝΟ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΤΗ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,Κ ΣΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΛΩΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ..ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΙΚΕ ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΩΛΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ LOBBY ..ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΑΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...!!!Κ ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ Ο Κ. ΚΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Κ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Κ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΙΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΙΑ..Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ρ.ΚΟ. ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ {ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ}...ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ LOBBY ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Κ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ..


    Ε.Ρ.ΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιδού η Ρόδος,ιδού και το πήδημα κυρία μου.Δώσε τα στοιχεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...και πρόσεχε λίγο και την ορθογραφία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/10/08 16:22

    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ Κ ΔΙΩΡΘΟΝΩΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΔΙΩΡΘΟΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ............!!!!!!!!!!ΔΙΑΛΕΞΕ ΘΕΜΑ Κ ΠΕΣ ΜΟΥ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ..'90-93...ΘΕΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ?{ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΠΑΣΟΚ]Κ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ? ΘΕΜΑ ΔΕΥΑΚ???Η ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ??ΠΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ?Η ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑΚΙΑ Κ ΓΙΑ ΒΙΛΕΣ??Η ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ????ΠΟΣΟΥΣ Κ ΠΟΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΤΕ.....Κ ΠΟΙΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ....!!!Η ΓΙΑ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕ "ΦΙΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ...Η ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ Κ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ lady ..Κ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΔΙΑΛΕΞΕ!! Ε.Ρ.ΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα στο φως...και εμείς δημοσιεύουμε!Κανέναν δεν αποκλείουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/10/08 18:39

    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΣΤΗΣ 13-09-1991 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ..[ΑΡ.ΑΠ. 280/1991].ΟΙ ΡΑΔΙΩΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ Ε.Ρ.ΚΟ.,ΤΟ ΦΑΣΜΑ,Κ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1999 ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ Κ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ MHXANHMATA[ΚΕΡΑΙΕΣ.ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ,LINK,RVR,ΚΛΠ]ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΕΙ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ..ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ...ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ..Κ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ Κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ.ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ?ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ?ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ LADY K ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ lobby...ΒΡΗΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΕΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΝΥΜΦΕΑ...ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ Κ.ΚΟΤΤΑΚΗ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΙΧΑΝ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΝΗΜΗ..ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ LOBBY ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ..ΣΤΗΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Κ ΜΠΛΕ Κ ΠΡΑΣΙΝΟΙ...ΤΩΡΑ ΘΥΜΑΣΤΑΙ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ...Κ ΗΧΟ...!!!ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ Κ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.... Κ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΙΔΙΕΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΟ "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ"ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΙΚΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΜΑΖΙ Κ Ο ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΤΟΤΕ..Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...ΕΣΤΩ Κ ΑΡΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/10/08 05:50

    l'ironia dh i sono braccio di guilts..Εγώ αυτό ξερώ piazza.εσύ που υπογραφείς ως ερκο συνέχισε να γραφείς ,από πού θα σε ακούσουμε.απο τους 99,5. όπως παλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/6/10 00:25

    ti lete re paidia???poios xafies kai poios topos toy eglymatos???o k.kottakhs einai enas anthrwpos o opoio exei dixei tis dimosiografikes toy ikanotites polles fores...k an einai ekei poy einai exei paraminei me thn axia toy!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.