19.10.08

Ανοίγει πάλι η ψαλίδα υπέρ του ΠΑΣΟΚ

Προβάδισμα 1,9% δίνει στο ΠΑΣΟΚ νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για λογαριασμό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 29,1% έναντι 27,2% της ΝΔ. Το ΚΚΕ φτάνει το 7,8%, ο ΣΥΝ 8,7%, ο ΛΑΟΣ 4,1% και οι Οικολόγοι 1,6%.

Από την ίδια δημοσκόπηση προκύπτει ότι το 61,4% των ερωτηθέντων πιστεύει πως τελικά δεν θα αποκαλυφθεί η αλήθεια στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, ενώ το 59,1% θεωρεί πως η κυβέρνηση προσπαθούσε να χειραγωγήσει τη δικαιοσύνη στην ίδια υπόθεση. Παράλληλα, το 71,9% των ερωτηθέντων απαντά ότι αφού ο πρωθυπουργός δεν απομάκρυνε υπουργούς που εμπλέκονται στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου έχει πλέον ευθύνη ο ίδιος.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/10/08 15:23

    Φευγουν νυχτα σαν τον Λουδοβικο.

    από πιαστε τους πριν την κοπανησουν!! 3:16μμ, Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008
    Kλείστε τα σύνορα τώρα!!

    Φευγουν νυχτα σαν τον Λουδοβικο.
    πιαστε τους πριν την κοπανησουν!!
    Kλείστε τα σύνορα τώρα!!

    Πληροφορια: Σε στρατόπαιδο κοντα στην Ραφήνα υπάρχει έτοιμο ελικόπτερο 24ωρου ετοιμότητας για να αναχωρήσει ο νέος Τριανταφυλλίδης νύχτα για Παρίσι?
    Ο Σαρκοζί του έχει έτοιμο διαμέρισμα στα Ηλίσσια... τον περιμέναι και ο αδελφός Ζαχόπουλος που είναι εκεί μέσω Σουηδίας!

    Παιδία..πάει για...έξω ο Λουλοβίκος
    Πιάστε τον πριν... την κοπανήσει νύχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/08 18:32

    αν διανοηθουν να δωσουν στα σκοπια
    ονομα με ακουστικο μακεδονια,σιγουρα θα φυγουν νυχτα με φεγγαρι,αλλα δεν θα τους σωση ουτε ο Σαρκοζι,μαλον πανε για τον Αρη.σας χαιρετω απο γερμανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.