22.10.08

«Μυστικός δείπνος» Ευριπίδη Στυλιανίδη και Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης συναντήθηκε και δείπνησε με την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, ιδιοκτήτρια της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» και πρώην προέδρου της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Την συγκεκριμένη συνάντηση την ζητούσε διακαώς ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τον τελευταίο καιρό και την κανόνισε ο κουμπάρος του, δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος είναι και υπεύθυνος του πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας.
Η συνάντηση κρατήθηκε μυστική, όπως και τα θέματα της συζήτησης που είχανε οι δυο τους, αλλά το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης άρχισε να σκέφτεται πολύ σοβαρά το πολιτικό του μέλλον στην παράταξη. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν μόνο το περιεχόμενο αυτής της συζήτησης και τα σχέδια του υπουργού είναι ο Βάκης Φραντζής, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης και ο επίσης δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο οποίος προστέθηκε στην ομάδα τον τελευταίο καιρό. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα, συνέφαγαν μαζί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην Φιλοθέη, στο νεανικό Café – Restaurant «Παλιά Αγορά», κάτι το οποίο επιβεβαιώνει το παρασκηνιακό ειδησεογραφικό site Parapolitika.
Μετά απ’ όλα αυτά αν νομίζει κανείς ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θέλει να είναι ξανά υποψήφιος στην Ροδόπη … ας μας στείλει ένα email!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.