22.10.08

Φτάνει πια κύριε Καραμανλή!...

…ως εδώ κύριε Αλογοσκούφη!

Δεδομένου ότι με τη σημερινή Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, του Γιώργου Αλογοσκούφη και της Νέας Δημοκρατίας οι αφορμές είναι πάμπολλες και σημαντικές, νοιώθουμε υποχρεωμένοι για μια ακόμη φορά να τοποθετηθούμε δημόσια, εκφράζοντας πιστεύουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και να διαδηλώσουμε από κοινού με τους εργαζομένους της χώρας μας, την πεποίθησή μας ότι ο λαός δεν αντέχει άλλο την αβάσταχτη οικονομική πολιτική που σήμερα εφαρμόζεται, ούτε αυτό το αντιαναπτυξιακό και επικίνδυνο συνονθύλευμα αποσπασματικών νεοφιλελεύθερων μέτρων, που για λόγους βιτρίνας ονομάζεται «μεταρρυθμίσεις».
Φτάνει πια κύριε Καραμανλή! Ως εδώ κύριε Αλογοσκούφη! Οι εργάτες και οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα, οι δημόσιοι υπάλληλοι και αυτοί του ευρύτερου δημόσιου τομέα, οι έμποροι, οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες διαμαρτύρονται αυτές τις μέρες με τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις για τις εφαρμοζόμενες περιοριστικές πολιτικές, τη λιτότητα, την ανεργία και την ακρίβεια, για την ανοχή απέναντι στην ανεξέλεγκτη κερδοσκοπία και την αισχροκέρδεια των ολίγων, για την αφαίμαξη των εισοδημάτων τους και την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους και κυρίως για την αδυναμία της Κυβέρνησης να εμπνεύσει στους παράγοντες της οικονομίας και σε κάθε πολίτη τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που οφείλει, όταν ζητά θυσίες από τους εργαζομένους, αυτούς δηλαδή που σε τελευταία ανάλυση παράγουν όλο αυτό τον πλούτο που αυτή ακριβώς η άθλια Κυβέρνηση της Ν.Δ., ευτυχώς για λίγο καιρό ακόμη, διαχειρίζεται.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως αυριανή Κυβέρνηση, με συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις, που με σαφή και τεκμηριωμένο τρόπο έχει διατυπώσει ο Πρόεδρος του Γιώργος Παπανδρέου, είναι έτοιμο να προσφέρει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την προοπτική, που έχει ανάγκη σήμερα ο ελληνικός λαός και η χώρα.

Τομέας Οικονομίας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.